Slovenija
26 ogledov

Na mladih svet stoji!

Žurnal24 main
Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) in podjetje Žurnal Media, d. o. o., sta letos prvič skupaj organizirala natečaj za najboljši študentski blogovski zapis, imenovan Mladi Piarovci. Zmagala je Jerneja Kimovec.

Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) in podjetje Žurnal Media, d. o. o., sta letos prvič skupaj organizirala natečaj za najboljši študentski blogovski zapis, imenovan Mladi Piarovci. Ker na mladih svet stoji, želijo organizatorji temelje razvoja stroke odnosov z javnostmi graditi ravno pri mladih. Na ta način želijo med mladimi spodbuditi zanimanje za področje odnosov z javnostmi, jih motivirati za kreativno ustvarjanje v času študija, jih za to nagraditi, ob tem pa jim tudi omogočiti čim lažji dostop do znanja. Nagrada za avtorja zmagovalnega bloga je šolnina za podiplomski študij v vrednosti do 1500 evrov in brezplačna kotizacija za 13. SKOJ.

Na razpis se je prijavilo šest blogovskih zapisov. Prejeti zapisi se ločujejo po osnovnem pristopu, nekateri izhajajo iz osebnih izkušenj, drugi se tematik lotevajo študijsko. Komisija se je odločila, da nagrado za najboljši študentski blogovski zapis podeli avtorici Juliji – Jerneji Kimovec, za blog »zakaj družbena odgovornost« avtorice Jerneje Kimovec – Julije.

Avtorica je v blogu predstavila, kdo pridobi največ z družbeno odgovornostjo, in to, da dejansko vedno iščemo še koristi za nas (npr. podjetje). Prav tako je predstavila kar nekaj zanimivih vidikov o družbeni odgovornosti in tako uspela prepričati komisijo. Prejemnici v imenu komisije čestitamo in ji želimo obilo uspehov pri nadaljnjem delu na področju odnosov z javnostmi. Upamo, da ji bomo nekoč v okviru SKOJ-a podelili nagrado Prizma za komunikacijsko odličnost. Takrat bomo lahko ponosno dejali, da nam je v celoti uspelo doseči zastavljene cilje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.