Slovenija
12 ogledov

Vreme na dlani - kjerkoli in kadarkoli!

Mobilni portal m.vreme.net je hiter in preprost za uporabo. Žurnal24 main
Najboljša vremenska napoved zdaj hitro in preprosto dostopna tudi na vašem mobilnem telefonu na http://m.vreme.net.

V sliki in besedi vas bo vremenska napoved spremljala, kamorkoli greste – na http://m.vreme.net lahko namreč do nje dostopate prek svojega mobilnega telefona iz trgovine, lokala, avtomobila, piknika, plaže, jadranja, izleta v gorah, glasbenega festivala ...

http://m.vreme.net
Na tem naslovu najdete vse vsebine vremenskega portala Vreme.net – najboljšo vremensko napoved za več kot 210 slovenskih in 290 svetovnih krajev, skoraj 80 krajev jadranske obale, več kot 500 slovenskih gorskih vrhov, vsa večja golfigrišča v Sloveniji in skoraj 90 vzletišč jadralnih padalcev. Poleg tega lahko prek prometnih kamer preverite razmere na cestah, ogledate pa si lahko še biovremensko napoved (vpliv vremena na počutje), vpliv cvetnega prahu, UV-indeks in druge zanimivosti.

Vremenski podatki in aktualne novice dneva
Predstavljeni so podrobno in privlačno, dostop do njih prek mobilnega telefona pa je hiter in preprost. Da pa ne boste le v koraku z vremenom, ampak tudi s časom, pa na http://m.vreme.net poleg vremenskih podatkov najdete tudi aktualne novice dneva. NAMIG: V vaš mobilnik vtipkajte http://m.vreme.net in se informirajte o vremenskih razmerah in stanju na cestah.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.