Šport > Košarka
63267 ogledov

Dončić v šoku po tem, kar mu je storil Michael Jordan

Luka Dončić Michael Jordan Print Screen
Zgodilo se je med premorom All-Star tekme v Clevelandu.

Slovenski košarkarski as Luka Dončić je vpisal še tretjo zaporedno zmago na All-Star tekmah. Mladi organizator igre, ki je tokrat zaigral v vlogi rezervista, je prispeval osem točk k uspehu ekipe LeBrona Jamesa, ki je druščino pod taktirko Kevina Duranta ugnala s končnim izidom 163:160.

Luka Dončić All-Star tekma Šport Luka s koši prinesel 150 tisočakov, nor večer Curryja, odločil met Jamesa

Slovenski zvezdnik je bil ob polčasu tekme deležen prav posebne pozornosti s strani legendarnega Michaela Jordana, ki se je košarkarskega praznika v Clevelandu udeležil v okviru počastitve 75 košarkarskih legend ob 75-letnici lige NBA.

Sloviti Air Jordan je Dončiću pričaral spomin, o katerem lahko večina samo sanja, Luka pa je odkrito priznal, da je ob tem ostal brez besed.

Košarkarja sta si trenutek delila ob polčasu, ko se je Jordan Dončiću prikradel od strani in ga prijateljsko objel. "Kako si?" je šokiranega 22-letnika vprašal desetkratni najboljši strelec lige. "Drži in se in ostani zdrav," je dodal ter odšel svojo pot.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Dončić je po tekmi priznal, da je bil trenutek nadrealističen. "To je izjemno. Ne vem, kako bi to sploh pojasnil. Res neverjeten trenutek. MJ pozna moje ime. To mi veliko pomeni, res noro. Nimam besed," je komentiral Luka.

Michael Jordan | Avtor: Epa Epa

Povezava med Dončićem in Jordanom sega tudi v poslovni svet, saj je mladi zvezdnik Dallasa konec leta 2019 podpisal 100-milijonsko pogodbo z blagovno znamko Air Jordan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA Europe (@nbaeurope)

 
Komentarjev 8
 • Avatar Linstalena
  Linstalena 19:53 21.februar 2022.

  Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

 • Margaret_Peters 12:55 21.februar 2022.

  Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

 • Avatar skeptik
  skeptik 09:27 21.februar 2022.

  Obsedeni z Donćićem. Pol naslovne strani samo o tem preplačanem "atletu".