Šport > Nogomet
27 ogledov

Goreč koktajl opekel slovenskega nogometaša

Mladi nogometni up slovenskega tretjeligaša Krke iz Novega mesta si bo nesrečni Žurnal24 main
Mladi slovenski nogometaš, član nogometnega kluba Krka Novo mesto, Jasmin Škrbec, je na dopustovanju na Pagu v bizarni nesreči z alkoholnim koktajlom dobil težke opekline.

19-letni perspektivni slovenski nogometaš Jasmin Škrbec si bo dopustovanje na otoku Pag v apartmajskem naselju Gajac zapomnil za vse življenje. Mladi nogometaš Krke iz Novega mesta se je na terasi apartmaja pred odhodom v nočno življenje zabaval s štirimi prijatelji. Hrvaški spletni portal Slobodna Dalmacija piše, da so se mladeniči želeli podkrepiti s koktajlom B52. Gre za močno alkoholno pijačo, ki se jo s slamico pije skozi ognjeni plamen. Na žalost je bil prav ta trenutek usoden za nogometaša, saj se je kozarec prevrnil na njegovo obleko, ki je zagorela, mladenič pa je utrpel opekline po vsem telesu.

"Vsi smo športniki in redko pijemo alkohol. Na dopustu smo se odločili, da si damo duška in takoj se je zgodila nesreča," so po nesrečnem dogodku v zadrski bolnišnici dejali njegovi trije prijatelji. Prvo pomoč so 19-letniku ponudili v ambulanti v Novalji, od koder so ga zaradi težkih poškodb v soboto zvečer prepeljali v zadrsko splošno bolnišnico na oddelek kirurgije, zdravljenje pa se bo nadaljevalo v Sloveniji. O njegovem zdravstvenem stanju šokirani prijatelji niso želeli govoriti. Dejali so le, da gre za zelo perspektivnega nogometaša, in upajo, da nesreča ne bo vplivala na njegovo kariero v nogometu, so še zapisali v Slobodni Dalmaciji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.