Šport
15 ogledov

Srebotnikova v tretjem nastopu po prvi naslov

Katarina Srebotnik bo na Roland Garrosu nastopila v vseh treh konkurencah. Žurnal24 main
"Portorož je vedno v mojem srcu. Tu izjemno rada nastopam, zato se že veselim prihodnjega tedna," je pet dni pred začetkom OP Slovenije povedala naša najboljša igralka Katarina Srebotnik.
Katarina Srebotnik je pred dvema letoma izgubila v finalu, lani že v prvem kolu, letos bo v Portorožu tretja nosilka. "Sem dobro pripravljena, sproščena. Upam, da bom lahko izpolnila svojo veliko željo in zmagala na domačem turnirju, čeprav bi bilo to več, kot si sploh upam pomisliti," je na novinarski konferenci dejala Srebotnikova, brez katere si prireditelji turnirja sploh ne morejo zamisliti.

Veliko v Portorožu pričakujejo tudi od drugih Slovenk, ki so dobile povabilo za nastop v glavnem žrebu turnirja: Andreje Klepač, Maše Zec Peškirič in Polone Hercog. Zagotovilo za teniške užitke pa so tudi zveneča imena iz tujine, med katerimi izstopa prva nosilka Tatiana Golovin iz Francije.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.