Svet
32 ogledov

Severina sklenila posel z Vibrom

Severina
1/2
Na Vibru Severinu sledi že prek 160 tisoč ljudi, večina jih ne na svoje telefone prenesla tudi njene nalepke.

"Zelo sem vesela, da delam z Rakutenom Viberjem, še bolj zato, ker sem osebno oboževalka nalepk. Upam, da boste uživali v mojih nalepkah in jih delili s prijatelji in družino, in vem, da je v vašem življenju nekdo ki mu boste poslali besedila, kot so "Virujen u te", "'Moje prijateljice" ali "Čutim, da bo to dobra noč"... ", je povedala Severina.

Severina poleg nove turneje napoveduje tudi sodelovanje s podjetjem Rakuten Viber, eno od vodilnih svetovnih platform za sporočanje, s pomočjo katerega je plasirala svoj paket nalepk, ki si jih uporabniki lahko prenesejo brezplačno.

 | Avtor:

Navdihnjene so z njenimi najbolj priljubljenimi in novimi pesmimi, zato bodo nalepke 'Seve' zagotovo postale hit med njenimi oboževalci – saj bodo njihovim klepetom dodale kul, zabavno in izrazno noto s svojimi edinstveno avtentičnimi idiomi.

Ko bodo ljubitelji prenesli ljubeznive nalepke, se bodo pridružili Skupini Severina na Viberju, kjer bodo vedno med prvimi, ki bodo izvedeli vse najnovejše novice in zgodbe svoje najljubše zvezde in se neposredno vključili v različne ponudbe, promocije in klepetalnice predstavljene izključno za njih.

"Viber z izjemnim ponosom in veseljem sodeluje pri spodbujanju privlačnih lokalnih vsebin prek povezovanja z vodilnimi regionalnimi partnerji na svoji platformi, s čimer krepi svoj poseben odnos s svojimi uporabniki in jim zagotavlja neprimerljive in zanimive nove izkušnje. Naše sodelovanje s Severino izstopa kot eno od najbolj reprezentativnih doslej, ki odpira nove možnosti povezovanja in obogatene komunikacije z milijoni njenih privržencev. Kot živijo svoje življenje s Severininimi melodijami in besedili, bodo zdaj lahko delili tudi svoja izpeljana čustva preko raznolike platforme Viberja - združili našo regijo, da bi zapela in plesala z njenimi novimi hiti - kot eno! " je povedala Daniela Ivanova, vodja povezav s partnerji pri družbi Rakuten Viber CEE.

Viber | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.