Zdravje > Intima
1027 ogledov

Kako ločiti flirtanje od prijaznosti

Flirtanje Profimedia
Bodite pozorni na noge, svetuje strokovnjakinja za govorico telesa.

Vedno je nerodno, ko morate ugibate, ali oseba, s katero se pogovarjati, z vami flirta ali pa je zgolj prijazna. Odgovor na zapleteno vprašanje, bi se lahko skrival v neverbalni komunikaciji, pravi strokovnjakinja za govorico telesa Steph Holloway.

"Glavni znak privlačnosti je pokazati, da ste zainteresirani in da ste na voljo. Najpreprosteje je to pokazati z nasmehom," pravi Hollowayjeva.

Postavljajte mu vprašanja

Fitnes | Avtor: Profimedias Profimedias
Ob tem dodaja, da je potrebno veliko poguma, da se nekdo približa tujcu na javnem mestu, kar je naposled zelo zgovoren namig, da nekdo z vami želi flirtati. Povsem normalno je, da je človek, ki se vam približa nervozen, zato mu pomagajte tako da se mu odprete in mu, da pogovor lažje steče, postavljajte tudi vprašanja.

Stopala nikoli ne lažejo

Pomembno vlogo naj bi po mnenju strokovnjakinje igrale tudi noge: "Pri telesni govorici stopala nikoli ne lažejo. Ko pogledate navzdol, želite videti stopala v obliki črke V, to je znak dobrodošlice in vas vabi v svoj osebni prostor, kar kaže, da osebo zanimamo," izpostavlja Hollowayjeva.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.