Magazin > Horoskop in Numerologija
12003 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 1. maja 2024

horoskop, vedeževanje Horoskop.si
Sproščeno delovanje, telesna dejavnost ter energija Zadnjega krajca bodo pomagali odpraviti kopičenje negativne energije.

Delovali boste prijazno, zato se boste odlično razumeli z vsemi, ne glede na starost in spol. Poglobili se boste v svoje napredne misli in nihče vas pri tem ne bo mogel zmotiti. Nikar se ne razburjajte ob malenkostnih težavah, ki se lahko pojavijo, saj boste vse skupaj sposobni rešiti na produktiven način.

OVEN 

To, da se lahko končno malce odklopite od obveznosti, vam bo ponudilo več notranjega zadovoljstva. Na področju ljubezenskih odnosov lahko naključno najdete pot do resnice in razumevanja.

BIK

Čeprav boste, ko boste nekaj izdali naredili napako, to še ne bo razlog za slabo voljo, saj vas bo pokonci držala prijetna energija lune v znamenju vodnarja, ki jo zanimajo predvsem dobri odnosi. 

DVOJČKA 

Kaj, če bi tokrat, ko ne boste vpeti v poslovne premike, okrepili samozavest in zaupanje vase, saj ste v zadnjem času preveč dovolili, da vas usmerjajo drugi. Pomembno vam bo tisto, kar drugih ne bo zanimalo.

RAK

Že dlje časa vam leži na duši nekaj, kar bi morali spremeniti. Znebite se bremena, saj vas bo drugače začelo močno motiti. Čas boste namenili predvsem tistim, ki jim lahko zagotovo zaupate.

LEV

Za praktične stvari kljub luni v vodnarju ne boste imeli najboljšega občutka, nepremagljivi boste v smislu razgibane komunikacije, s katero boste zagotovo popestrili vsako vzdušje. 

DEVICA

Uspelo vam bo poiskati odgovore na razna osebna vprašanja in izraziti prave besede ob pravem času. Prišli ste do točke, ko se boste sprijaznili s tem, da se morate tudi vi kdaj prilagoditi.

TEHTNICA

Na zalogi boste imeli z luno v vodnarju obilo dobre volje, s katero boste uravnavali odnose. Glede osebnih odločitev je zelo pomembno, da ste diskretni in da ne zabredete v pretiravanje.

ŠKORPIJON 

Čeprav se zavedate, da bi si morali malce spočiti in se poveseliti, še zdaleč ne pomeni, da vas ne bo mikalo, da se z nekom soočite in izpostavite pomembne iztočnice, ki vas grizejo v ozadju.

STRELEC

Če se bo dogajanje v krogu domačih obrnilo v negativno smer, boste brez pomislekov naredili red ter skušali pomiriti tiste, ki so prepričani, da se jim godi krivica, ali pa da nimajo dovolj pozornosti. 

KOZOROG 

Ne boste se ukvarjali z neumnostmi, raje se boste posvetili prijetnemu vzdušju ter z luno v vodnarju ustvarili situacijo, ki si jo bodo ostali še dolgo zapomnili. Smer pogovora bo vaša izbira.

VODNAR

Ne boste navdušeni nad tistimi, ki delujejo počasni in dolgočasno. Dan z luno v vašem znamenju kljub prazniku dela ne bo primeren za počitek. Podali se boste v nekaj, kar bo velik izziv.

RIBI

Luna v vodnarju bo ustvarila zanimivo vzdušje, saj bo prisotnega veliko smeha in dobre volje. Ljubezenske vragolije vas tokrat ne bodo prepričale, da bi se predajali in iskali globine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.