Magazin > VIP
54548 ogledov

Nosečo znano Slovenko napadajo, da je neokusna

Katarina Benček instagram
Pravijo, da njen stil oblačenja ni primeren za nosečnice.

Naša vplivnica, podjetnica in pisateljica Katarina Benček, ki jo je širša Slovenija spoznala tudi v šovu Super par, je marca vse presenetila z novico o nosečnosti, saj je vrsto let odkrito govorila o tem, da ni prepričana, ali se vidi v starševski vlogi. Mnenje je spremenila, ker se je veliko znank soočalo z neplodnostjo, zato se je za pregled pri ginekologinji odločila tudi sama, slika pa ni bila ravno rožnata. A narava je naredila svoje in Katarina je bila že mesec dni po obisku ginekologinje noseča.

Žal so jo med nosečnostjo doletele zdravstvene težave, ki so jo prisilile v počitek, a se je vse uredilo in nedavno so ji prijateljice, med njimi tudi Tina Gaber, pripravile nepozabno zabavo. "Hodim na redne preglede, stanje je stabilno, ni se poslabšalo. Še vedno moram veliko počivati in sem manj aktivna kot prej. Čez dan veliko ležim, včasih pa se vseeno odpravim na kakšen dogodek, če ocenim, da se počutim dovolj v redu," je nedavno razkrila za Žurnal24.

Katarina se kljub nosečnosti ni odpovedala svoji največji strasti, modi. Tudi v nosečnosti si rada privošči lepe in malce bolj posebne kose oblačil. Čeprav je njen stil v navdih številnim, pa je nedavno z belim zelo odprtim zgornjim delom razburila nekatere sledilke, ki se jim Katarinin nosečniški stil zdi neprimeren, celo neokusen. Mi pa pravimo, da je prav ljubka nosečnica, ki ponosno pokaže svoj trebušček. 

"Izredno lep stil oblačenja si imela in sem te z veseljem spremljala. Odkar si noseča, je stil postal neokusen, že na meji vulgarnosti. Oprosti, a ne morem mimo tega. Lepa noseča ženska, trenutni stil pa ...," ji je napisala ena izmed sledilk, ki ji je Katarina odgovorila: "Tudi sama se lovim. Nekako razumem, da določene zbode, ker nisem najbolj klasična nosečnica ... Ampak od mene tega skoraj ni za pričakovati. Še vedno pa bom rekla, da znam sama oceniti, kaj bom kam oblekla, glede na priložnost. Ker pa moje prsi pretirano buhtijo, je iskreno, kar težavno."

Katarina Benček | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 7
  • LolekinBolek 17:41 18.maj 2024.

    Cecike...

  • Ender3 15:51 18.maj 2024.

    Ne razumem avtorja, ki takšne prispevke objavlja..

  • www 10:30 18.maj 2024.

    In nagnusna