Magazin > VIP
23080 ogledov

Tako znana Slovenka brani svojo prijateljico Tino Gaber

Tina Gaber Epa
Katarina je mnenja, da Tini mediji delajo krivico.

Premierjeva boljša polovica Tina Gaber se kar pogosto znajde na udaru javnosti. Lansko poletje so odmevale njene izjave o odlovu nutrij. Takrat je namigovala na sistemsko korupcijo in bila ena izmed 24 tisoč Slovenk in Slovencev, ki so podpisali peticijo proti odlovu nutrij. Očitali so ji tudi, da izkorišča privilegij parkiranja v vladni palači in da ima njeno delovanje znake nepotizma, saj se je udeleževala sestankov v prostorih vlade in delila komunikacijske nasvete ministrom, pri tem pa vlada nikoli razkrila, ali je bila za to plačana. 

Ko se je pred kratkim pojavila na zabavi pred prihodom dojenčka vplivnice Katarine Benček, so se mnogi spraševali, od kod se poznata. Katarina je za Žurnal24 povedala, da sta skupaj obiskovali gimnazijo, sedaj pa ji je na Instagramu glede njenega pojavljanja v medijih stopila v bran, saj meni, da ji mediji delajo krivico. Zapisala je: "/…/ In ni ona moja Instagram prijateljica, kot so napisali določeni mediji … Ker potem verjetno ne bi bila na moji zabavi pred prihodom dojenčka. Verjamem tudi, da ima kaj bolj pametnega za početi, kot hoditi na take zabave kar tako. Tina je ena super dušica in mi je žal, da jo mediji včasih predstavljajo na tak način. Upam, da bo tožila vse, ki pišejo neresnice o njej, predvsem laži! Tako da, zapomnite si enkrat za vedno, od kod se poznava, ker to vprašanje je že res naporno.” 

katarina benček | Avtor: instagram instagram

Benčkova je zares hvaležna, da ima prijateljice, ki ji stojijo ob strani tako v dobrem kot v slabem. Sredi aprila je namreč izvedela neprijetno novico, ki jo je za nekaj časa prisilila v počitek, a je kasneje sledilcem sporočila, da se je stanje stabiliziralo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 28
  • Avatar lopov
    lopov 06:21 16.maj 2024.

    LOPOV LOPOVA BRANI.... BELA JETRA PA BELA JETRA BRANIJO... ZNUCANA ROBA HOČE BITI BREZMADEŽNA NEDOLŽNA

  • manja53 18:56 15.maj 2024.

    Ali ni plastika prepovedana? Pa jo je toliko na tem kupu!

  • onyxx 16:39 15.maj 2024.

    Oduren konjski ksiht ima...