Magazin > VIP
7935 ogledov

Ujeta: Ali Tina Gaber na sedežu vlade izkorišča ta privilegij?

Tina Golob RTV SLO
Znašla se je v Tarči.

V včerajšnji Tarči so govorili o tem, kako se je premier Robert Golob v zadnjih dneh na Instagramu lotil spremembe komuniciranja in se je v ta namen sestal s spletno vplivnico Samanto Cimerman, ki na Instagramu deli nasvete, kako nagovarjati občinstvo. Sestanek je organizirala premierjeva partnerka Tina Golob. V Tarči pravijo, da si s tem in z objavljanjem fotografij skupaj s partnerko z izletov premier znižuje kredibilnost, ne pa zvišuje.

Mnogi v delovanju Tine Gaber vidijo tudi znake nepotizma, saj se je udeleževala sestankov v prostorih vlade in komunikacijske nasvete delila tudi ministrom. Ali je zato plačana, v prostorih vlade ne razkrivajo.

Šokanten pa je podatek, da premierjeva boljša polovica ni bila izvoljena ali postavljena na funkcijo v vladi, pa ima privilegij parkiranja na območju vladne palače. Tam so jo namreč ujele kamere v luksuznem avtu bele barve. Ravno tak avto pa je imela v lasti družba GEN-I. Ali gre za isti avto, vladni kabinet ne odgovarja.

Za pojasnilo smo pisali tudi Tini Gaber, na odgovor še čakamo. Je pa posnetek, ki je zaokrožil v javnosti in na katerem se je Gaber pripeljala na vlado, komentiral Robert Golob. Za 24ur Zvečer je povedal, da mu je prinesla obleko, ker se je odpravljal na službeno pot. "Nato pa se je iz tega naredil nek politični vpliv. To je tipičen primer širjenja izmišljotin," je dodal. 

Tina Golob | Avtor: RTV SLO RTV SLO

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 13
  • sandi76 15:15 15.marec 2024.

    Golob je očitno odvisen od raznih nevladnikov, internetnih vplivnikov , Tine in podobnih "strokovnjakov" , jao, jao, slabo se nam piše !

  • pravičnik77 14:38 15.marec 2024.

    ce ima Tinca vlogo svetovalke, naj z delom še nadaljuje, pa bo njen tič kmalu samo še pri njej v postelji in ne več v vladi...

  • Grof 14:37 15.marec 2024.

    Samo čakam,kdaj bo prijava na policijo, starček izsiljeval mlajšo polnoletnico, ….

Sorodne novice