Magazin > VIP
62250 ogledov

Nosečo znano Slovenko presenetila neprijetna novica

Katarina Benček Instagram
Tega res ni pričakovala, saj se počuti odlično.

Katarina Benček, ki je prejšnji mesec razkrila, da je v veselem pričakovanju, z dolgoletnim partnerjem Markom Pavlovićem pričakujeta prvega otroka. Za vse je bilo to veliko presenečenje, saj je Katarina vedno odkrito govorila o tem, da ni prepričana, ali si želi materinske vloge. Zakaj si je premislila, preverite TUKAJ.

Kljub nosečnosti je bila še vedno zelo aktivna, s partnerjem sta se mudila na številnih potovanjih, letos sta obiskala Maldive, Dubaj in Dunaj, trenutno se mudita v Pulju, kjer opremljata hišo, ki jo bosta oddajala tudi v turistične namene. Nedavno sta tudi razkrila ceno nočitve v njuni vili z bazenom, ki ima sanjski razgled na Brione. Poleg potovanj, gradnje in osebne blagovne znamke pa sta Katarina in Marko pozdravila še novega družinskega člana, že drugega pasjega ljubljenčka. 

Par ima tako polne roke dela, a je Katarino prejšnji teden presenetila neprijetna novica, ki jo je kljub obilici projektov prisilila v počitek. O podrobnostih ne želi govoriti, za Žurnal24 je povedala le, da je zaradi zdravstvenih razlogov, ki jih ne želi razkriti, na prisilnem počitku. "Še nikoli v življenju nisem bila na bolniškem dopustu, sedaj pa mi je zdravnica odredila počitek. Tega nisem pričakovala, saj se sicer zelo dobro počutim. Veliko dela sem si še naložila pred porodom, sedaj pa sem med drugim morala odpovedati tudi eno od poslovnih poti. Trenutno počivam v Pulju, delo opravljam preko računalnika, berem, gledam serije in se crkljam s svojima psičkoma," je Katarina razkrila za Žurnal24 in povedala, da jo tovrstni počitek čaka vsaj še en mesec.

Komentarjev 2
  • Pierre 08:25 16.april 2024.

    Ni jasno ali raje pričakuje dojenčka ali novega psa????

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:44 16.april 2024.

    Brendi s pištolo nad sosede, s kamni nad policiste Policija v soboto posredovala v romskem naselju Kerinov Grm. Prostost so odvzeli 26-letnemu Zdravku Hudorovcu - Brendiju.

Sorodne novice