Magazin > VIP
85061 ogledov

Ko je izvedel, da bo punčka, partner naše zvezdnice reagiral z brco

Katarina Benček instagram
Želel si je fantka.

Podjetnica, popotnica in spletna vplivnica Katarina Benček je prejšnji teden na Instagramu presenetila z veselo novico, ki je ni nihče pričakoval, kar se je pokazalo tudi v komentarjih. Naznanila je namreč, da s partnerjem Markom Pavlovićem pričakujeta prvega otroka. Par smo lansko leto dobro spoznali v šovu Super par. Katarina je z novico presenetila, ker je vedno odkrito govorila o tem, da postati mama, ni njena prioriteta. Kaj se je zgodilo, da si je premislila, preverite TUKAJ. 

Sinoči pa sta s partnerjem na Instagramu razkrila, da pričakujeta deklico. Zabavo ob razkritju spola jima je v Dubaju priredila Katarinina najboljša prijateljica Anja. A kljub sanjskem razkritju sledilcem ni ušlo, da je Marko ob koncu z nogo brcnil v škatlo, v kateri so bili malo prej roza baloni in konfeti. To naj bi storil, ker si je zelo želel fantka, kot je Katarina že razkrila. Neprimerno gesto so opazili tudi sledilci, ki so naši vplivnici napisali: "A si videla, prav grozno, kako je brcnil škatlo, ker ne bo fantek."

Katarina se je Marku postavila v bran in povedala, da se je le šalil, kar se na posnetku tudi vidi, saj se je med to gesto na posnetku smejal. "Ne vsega tako resno jemati. /.../ Vseeno si je, tako kot večino moških, želel fantka, ker s tem lažje poveže, si predstavlja, kako bo metal na koš ali sestavljal lego kocke. Na koncu dneva, je obema vseeno, ali je fantek ali punčka, važno je res, da je otroček zdrav in to je to. Če bi imel on nek resen izpad, ali res mislite, da bi to dala na splet, verjetno ne," je pojasnila Katarina. 

Komentarjev 11
  • Miro Novak 09:43 17.marec 2024.

    Zakaj si si pa našla jugovića

  • Zvono 02:56 15.marec 2024.

    Kot skoraj vsak Srb meni, da je "muško dete" več vredno. Bivši sosedje so imeli najprej 3 deklice. Ob rojstvu vsake prav nič veselja. Ko se je pa kot 4. rodil sin, je oče 3 dni skupaj bučno proslavljal. Toliko za zamislit se.

  • stinger 21:49 13.marec 2024.

    nekam pogosto jo omenjajo - bo postala še ena od svetovalk Golobu?

Sorodne novice