Magazin > VIP
11229 ogledov

Znana Slovenka pokazala luksuzni kotiček svoje rezidence v Pulju

Katarina Benček Marko Delbello Ocepek
Vam je všeč?

Ni skrivnost, da je Katarina Benček svoj denar vložila v nakup zemlje in gradnjo vili v hrvaški Istri, ki se ponaša z razgledom na Brione in bazenom. Katarina bo vrata svoje vile, ko bo popolnoma končala, odprla tudi za goste, saj jo bo oddajala. Kako zahtevna je gradnja, pa je izkusila tudi na lastni koži, nedavno je za Žurnal24 razkrila, kako ji je želel ponagajati sosed. Več o tem TUKAJ. A sanjska vila počasi dobiva svojo končno podobo in Katarina je na Instagramu že pokazala luksuzno kuhinjo, ki jo bo zelo kmalu lahko uporabljala. Vam je všeč?

Sicer pa sta s partnerjem Markom letos sodelovala v šovu Super par, v katerem je sotekmovalka Katarini večkrat očitala, da luksuzno življenje živi na račun svojega dragega. A kot je Marko razkril za Žurnal24, je zgodba žal precej drugačna. Preverite TUKAJ

Komentarjev 1
  • Avatar Zoran
    StarMačk 11:42 09.november 2023.

    Rezidenca v Pulju s pogledom na Brijone??? Pogled - razgled na Brione imaš nekje od Štinjana, Fažane, pa tja še do Pinete, oz. Peroja, ob lepem vremenu... Tisto pravi pogled in tudi izhodišče za Brione pa je le Fažana! To ...prikaži več pa pomeni, da ta rezidenca, karkoli pač naj bi to že pomenilo ali ni v Pulju - Puli ali pa nima pogleda na Brione!? Torej Ančka bi se bilo potrebno odločit kaj je danes bolj fensi, imeti rezidenco v Pulju ali rezidenco s pogledom na Brione, ker obojega ne moreš imet!?

Sorodne novice