Magazin > VIP
4765 ogledov

Super par: Katarinin Marko priznal, da jih je imel v postelji več hkrati!

Katarina Benček Instagram
Marko z iskrenostjo šokiral ...

David Amaro, ki na Radiu Antena navdušuje s svojo rubriko Quickie, v kateri znanim Slovencem postavlja žgečkljiva vprašanja, je tokrat gostil Katarino Benček in Marka Pavlovića, ki smo ju lahko spremljali v TV šovu Super par.

Na začetku ju je David vprašal, kako bi se opisala. "Sva čisto povprečen par, nič posebnega, se tudi skregava,” je rekel Marko, Katarina pa je dodala: “Sva tipična Balkanca, koliko sva glasna, bi morali vprašati najine sosede.” Kmalu za tem pa je Marko razkril sočno intimno podrobnost, da je namreč v postelji že užival z več ženskami hkrati. Katarina je povedala, da je ona bolj tradicionalna in da trojčka ne bi poskusila.

David ju je vprašal tudi, ali sta kdaj hlinila orgazem, na kar sta iskreno odgovorila, da ne. Ko je beseda nanesla na poroko, je Marko povedal, da bo šel na kolena samo enkrat. “Zakaj pa ne, za osebo, ki jo imaš zares rad," in pri tem nežno objel Katarino. Edina stvar, o kateri se ne strinjata, je, kako bi prevzela priimek. Na koncu pa je David postavil še eno žgečkljivo vprašanje, in sicer, če sta kdaj že na prvem zmenku pristala v postelji, na kar je Marko spet odgovoril pritrdilno.

Spomnimo se, da je tekmovalka v Super paru Nataša Marku očitala, da ima tako partnerko, kot je Katarina, samo če ima veliko denarja. Šokirani Marko je takrat za naš portal povedal, da Katarina ni z njim zaradi denarja, ker je nekaj časa nazaj utrpel ogromno izgubo z vlaganjem v tvegane naložbe in da od tega finančnega šoka še okreva. Več si lahko preberete TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.