Magazin > VIP
39152 ogledov

Obraz POP TV utrpel veliko finančno izgubo, očitajo pa mu tole!

Super par Pop TV
Nataša se hudo moti, v resnici posel cveti Katarini, medtem ko je Marka doletelo tole ...

Kot je znano, je Nataša Marku v šovu Super par očitala, da "brez denarja ni takele bejbe", ker je Marko v eni izmed iger na prvo mesto postavil kariero, čeprav je pojasnil, zakaj se je odločil tako. Natašina izjava ga je močno presenetila, šokirala pa je tudi njegovo partnerko, znano vplivnico Katarino Benček. Kaj točno se je zgodilo, si preberite TUKAJ.

A Nataša se je močno uštela o tem, koliko denarja ima Marko. Za Žurnal24 je namreč odkrito povedal, da ga je pred dvema letoma doletela velika finančna izguba, zaradi katere se še vedno ni finančno opomogel. "O svojem premoženju nerad razlagam, še posebej po dokaj veliki izgubi, ki sem jo utrpel pred dvema letoma. Tako je pač z vlaganjem v tvegane naložbe. Daleč od tega, da bi bil milijonar, trenutno se še pobiram po nastali situaciji. Ampak vse je za nekaj dobro, treba se je pobrati, naučiti iz napak in iti naprej. Spoznamo pa tudi, kdo so pravi ljudje v našem življenju. In Katarina je še vedno tukaj, kar potrdi, da ni z mano zaradi denarja. To pa zato, ker nikoli pri dekletih nisem igral na to karto. Če misliš, da boš žensko osvojil samo z debelo denarnico, boš zelo razočaran. So veliko pomembnejše stvari, ki delajo moškega privlačnega. Kot so recimo šarm, inteligenca, humor, iskrenost, socialni status … In pa tudi sledenje višjemu cilju, ki mora biti pomembnejše od ženske, kar sem tudi hotel izpostaviti, a bil s strani nekaterih narobe razumljen," je za Žurnal24 brez zadržkov pojasnil Marko.

Ravno zaradi svoje iskrenosti in spoštljivosti do ostalih sotekmovalcev je postal zelo priljubljen tudi pri starejših gledalkah šova Super par. S Katarino sta namreč skoraj edina, ki v šovu ne taktizirata. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Grof 20:33 14.april 2023.

    Tako zabite ženske kot je ta Nataša v zgodovini šovov Kmetija še ni bilo

Sorodne novice