Magazin > VIP
3441 ogledov

Super par: Indira v smrtnem strahu, Marko o travmi, ki jo ima zaradi očetove usode

indira ekić, super par Voyo
Novi šov že v prvi oddaji poskrbel za velik šok.

Na POP TV so včeraj začeli predvajati novi šov Super par, v katerem se osem parov bori za laskavi naziv super para in denarno nagrado. Že v prvi oddaji je bilo poskrbljeno za veliko mero adrenalina.

Pari se bodo morali izkazati na izzivih. Tokrat so bili na vrsti fantje, ki so morali, medtem ko so na 30 metrih višine viseli na glavo in držali svoje boljše polovic, odgovarjati na vprašanja.

super par | Avtor: Voyo Voyo

Začela sta znana obraza iz Planetovega šova Biggest Loser, Indira Ekić in Matic Kolenc. Indira ima težave z višino, a Matic jo je pomiril, da jima bo uspelo. Obljubo je držal. Indira, ki je imela na voljo 4000 evrov, je stavila 2300 evrov, kar je bilo največ od vseh. "Ko so me spustili, me je zgrabilo pri srcu in nisem mogla dihati," je občutke po igri opisala vplivnica.

 Izziva nista prestala Laura in Borče in izgubila 500 evrov, Silvo in Melita pa sta igro odklonila zaradi zdravstvenih težav in bila ob 300 evrov.

Rale in Eva sta zaslužila 2250 evrov, Ajda in Luka 900, Mike in Nataša 2000, Žanet in Timi 1900, Marko in Katarina pa 2000. Da je Marko v igro sploh pristal, je zahtevalo veliko mero poguma. "Ko sem bil star pet let, se je moj oče ponesrečil. Padel je z bloka, kar je name vplivalo, čeprav nisem bil zraven. Zaradi tega sem bil vedno bolj previden oziroma imam odpor do tega," je razložil. 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.