Magazin > VIP
4861 ogledov

Super par: Še ena izjava, ki je Marko in Katarina ne bosta tako hitro pozabila

katarina benček, marko, super par POP TV
Kot kaže, ta dva para iz hiše ne bosta odkorakala v prijateljskih odnosih.

Šov Super par je zapustil prvi par - Silvo in Melita, čeprav sta bila v zadnji igri boljša od vseh drugih parov. Z njima sta se za obstoj borila Eva in Rale, ki jima ostali pari niso namenili niti enega izločitvenega glasu. 

Pri zadnji nalogi so morali pari sestaviti lestvico skupnih vrednot. Za vsako vrednoto, ki je na njuni lestvici pristala na istem mestu, so dobili točko. Zabaven je bil odziv Katarine Benček, ko je videla, da je njen Marko na prvo mesto postavil kariero, ona pa njega. "Tukaj je vsak dobil točko. Vsi so dali na prvo mesto partnerja. Ti pa kariero. Halo!" je bila jezna. Marko se je branil, da je kariera za moške pomembna. "Če nima višjega cilja, mu ženska ne more zaupati," je povedal, a na koncu priznal, da je zafrknil, ker ni pravilno razmišljal.

Ko se je jeza že malo ohladila, je k njima po izločitveni ceremoniji pristopila Nataša, ki je že v eni od prejšnjih oddaj proti njima poslala strupeno puščico. Z Mikom je zasedala prvo mesto, na drugem pa sta bila Katarina in Marko. Ko je Katarina pripomnila, da sta se, čeprav ne vstajata navsezgodaj kot njuna konkurenta, odrezala dobro, je Nataša izjavila, da drugo mesto zaseda "prvi luzer".

Sedaj pa je Marku rekla: "Brez denarja ni takele bejbe." "Nisi dobro razumela," ji je odvrnil Marko, a Nataša je vztrajala, da je. Nataša je v kamero razložila, da je slišala, kako se je Katarina pritoževala, da ne more verjeti, da je Marko pred njo postavil denar in kariero. "Ko sem prišla zraven, sem rekla, da bi za tako ženo tudi jaz dala denar na prvo mesto. To je nekdo lahko razumel, da je ona takšna afna in potrebuje denar ... Jaz sem drugače razmišljala. Za tako ženo  se moraš zelo potruditi, da si uspešen in imaš denar."

"Spreletelo me je. Ne toliko zaradi mene, ampak Katarine. Je ona mislila, da je ona z mano zaradi denarja, kar je smešno, ker je Katarina poslovna ženska in ima svoj denar. Ne vem, kaj je mislila, vem le, da sem se slabo počutil," je še dejal Marko, Katarina pa je pripomnila: "Ona najbolje ve, kaj je mislila, so pa to zelo spolzka tla."

Komentarjev 1
  • Ender3 14:16 10.april 2023.

    Kaj, ko bi vsi zapustili Poptv greznico..!