Magazin > VIP
41411 ogledov

Naša televizijska zvezdnica: Častila mu je pijačo, danes pa imata pet otrok

Super par Pop TV
Bo šov pokazal, kako trden par sta v resnici?

2. aprila se na Pop TV začenja nov resničnostni šov Super par, ki ga bo vodil Srđan Milovanović. Osem parov se bo pred našimi očmi podalo v najbolj zabavno ljubezensko dogodivščino te pomladi – Super par. A poligon ne bo edini izziv, pred katerega bodo postavljeni. Pari bodo namreč skupaj živeli v razkošni vili, ki skriva kar nekaj presenečenj.

V edinstveno ljubezensko preizkušnjo se podaja osem zelo različnih parov. Poznavalci družabne kronike ste najbrž takoj prepoznali Katarino Benček in Marka Pavlovića, Indiro Ekić in Matica Kolenca ter Evo Centrih in Luko Radakovića. Žanet Breški in Timotej Cizej sta svojo ljubezen zakuhala med kuharskimi lonci lanskoletne sezone MasterChef Slovenija, tukaj pa je še en nekdanji udeleženec MasterChef Slovenija – igralec in komik Luka Korenčič, ki se je v šov s svojo Ajdo Špacapan podal, ker nujno potrebujeta nov kavč. Mike in Nataša Bergant sta skupaj kar 23 let, ampak njuna navihanost in ljubezen se lahko kosata z mladoporočenci. Enako navihana sta najstarejša udeleženca Melita Biserkova in Silvo Bezjak, ki sebe opisujeta kot dobrodelna hedonista. Laura in Borče Stojanov pa bosta zagotovo navdušila s svojo barvno osebnostjo. 

Nedavno sta bila v POPkastu gosta Mike in Nataša Bergant, ki sta razkrila, da je za njunih skupnih 23 let in pet otrok zaslužen Natašin prvi korak. Spoznala sta se v lokalu, na večer, ko se nikomur od niju ni ljubilo ven.  "Nora sem na dolge noge in dolge prste. Ko sem videla njegove dolge prste, sem vedela, da bo ta tip moj. Ko se je obrnil, ko sem videla, da ima lep obraz in nasmeh, sem rekla natakarju, da mu častim pijačo. Kar naročila sem in to je bilo to," je za POPkast povedala Nataša. Bila je ljubezen na prvi pogled, ki traja že 23 let, v zakonu pa se jima je rodilo pet hčera. 

 

Komentarjev 4
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:48 30.marec 2023.

    A to je šov ta južnih ala kako? Mogoče mešanih parov?

  • Ender3 11:46 30.marec 2023.

    Spet bo smedelo iz gnojnice PoPtv. Kaj ni nikogar, ki bi jih ustavil..

  • kapibara1 10:42 30.marec 2023.

    Srdžane Milovanovićev.. pa kdo je to ? A nimajo Slovenca !!

Sorodne novice