Magazin > VIP
7911 ogledov

Te znane pare bomo gledali v novem resničnostnem šovu

Super par
1/8
Pop TV
To bo pestro!

Pomladni večeri na Pop TV bodo v znamenju ljubezni in ekstremnih preizkušenj. Osem izbranih parov čaka bivanje v razkošni vili, kjer bodo spoznavali sebe ter druge pare. S številnimi zabavnimi, fizičnimi in psihološki izzivi bodo preizkusili svoje sposobnosti, potrpljenje, pogum in požrtvovalnost. A le en samozavestni par bo na koncu ljubezen na(d)gradil v veliko denarja in postal edini pravi Super par.

In kdo so znani zaljubljenci, ki se bodo borili za glavno nagrado? Pop TV je izbral med spletnimi vplivneži, resničnostnimi zvezdniki in tudi med doslej še neznanimi pari. Šovu se bodo tako pridružili Katarina Benček in Marko Pavlović, Indira Ekić in Matic Kolenc, Luka Korenčič in Ajda Špacapan, Žanet Briški in Timotej Cizej, Eva Centrih in Luka Radaković – Rale, Laura in Borče Stojanov, Nataša in Mike Bergant ter Melita Biserkova in Silvo Bezjak.

Seveda se novega izziva vsi že močno veselijo. "Kmalu se gledamo v novem resničnostnem šovu Super par na Pop TV. Sva popolno nasprotje, jaz sem spontana, Matic pa vse dobro premisli! Jaz se zabavam, Matic pa kot športnik misli na tekmovalnost in zmago! Staviva na moč! Največjo težavo pa bova imela pri izzivih z neužitno hrano in z eksotičnimi živalmi," je nekdanja resničnostna zvezdnica, umetnica ličenja, podjetnica in spletna vplivnica Indira Ekić zapisala na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Komentarjev 2
  • Ender3 12:29 13.februar 2023.

    Kaj res moramo prenašati takšna POPtv sranja ?. Treba jih je bojkotirati, ker močno kvarijo medijski prostor s svojo bedno komercijalo.

  • Avatar pantani
    pantani 10:11 13.februar 2023.

    Ma vi ste debili!!!

Sorodne novice