Magazin > VIP
93339 ogledov

Ko jo je Pop TV odpustil, ji je dal med vrsticami vedeti, da je "nesposobna"

POP TV Anže Petkovšek POP TV
Takrat je bilo to zanjo konec sveta, danes pa je med najuspešnejšimi ...

Podjetnica in avtorica enega najbolj poslušanih domačih podcastov, Lovim ravnotežje, Nina Gaspari, je nedavno zaupala zelo zanimivo zgodbo. Med pogovorom z Jano Morelj, ki kot vremenarka dela na Pop TV, je dejala, da je bila pred 13 leti tudi sama tam zaposlena, in sicer na PR-oddelku, a le dobrih sedem tednov. Nato je dobila odpoved, v odpovednem pismu pa so po njenih besedah med vrsticami zapisali, da je nesposobna. Takrat je to zanjo pomenilo konec sveta, je dejala in dodala, da je šla očitno nekomu v nos.

Nina je za zurnal24.si povedala, da sicer točno te besede sicer niso uporabili. "Se pa zelo dobro spomnim, da so napisali, da sem prišla okrepiti oddelek, bila pa sem vse prej kot to. 7 tednov ne vem, če je dovolj dolgo obdobje, da bi lahko ocenil, ali nekdo dela dobro ali slabo. Očitno so se zadaj dogajale neke stvari, na katere nisem bila pozorna. A na koncu je bila to zame lepa stvar, saj imam danes svojo podjetniško pot," pravi Nina. 

 

Komentarjev 3
  • Grof 12:24 30.januar 2023.

    Čakam obdobje, ko se bo začela doba, serija Janija Moderndorferja

  • Pierre 09:47 28.januar 2023.

    Še na nacionalki naj vržejo ven ''sposobne'' Pirkoviča & Co. pa še koga...

  • robi2107 09:35 28.januar 2023.

    Že vidim, da bo zdaj 14 dni v vsakem članku omenjena Jana Morelj. Zdaj je konec "Lendero dobe". Začela se je "Morelj doba".

Sorodne novice