Magazin > Film & Glasba & TV
2702 ogledov

Bepopovka dobila oddajo na POP TV

ana praznik POP TV
Ana Praznik bo voditeljica na POP TV.

Spomladi na POP TV prihaja oddaja Delovna akcija, v kateri bodo izbranim družinam pomagali pri prenovi doma.

S pomočjo ekipe profesionalcev in vrhunskih mojstrov jim bodo obnovili dom in v njihovo življenje pripeljali novo upanje. Z novim domom jim ne bodo izboljšali samo bivanjskih razmer, temveč jim bodo dali možnost, da povedo svojo zgodbo. Pri pripovedovanju jim bo pomagala voditeljica Ana Praznik, ki se po mnogih letih vrača na POP TV. Gledalci se je bodo spomnili kot članice priljubljene skupine Bepop, poslušalci pa kot radijske moderatoke Radia Center.

"Z metuljčki v trebuhu se podajam v televizijski svet. Tako je, kot da bi bila znova zaljubljena. Res. Veselim se dneva, ko bomo začeli snemanja na terenu, ker bomo dejansko opravljali dobra dela. Lepe, pozitivne novice mi napolnijo srce in če se le da, pomagam tudi sama. Zato sem še toliko bolj navdušena, da bomo z Delovno akcijo pomagali ljudem in tragične ali nesrečne zgodbe spremenili v vesele, pozitivne.   Vesela sem, da so se ljudje opogumili in nam zaupali svoje stanovanjske probleme. Vem, da je težko narediti prvi korak, saj smo po naravi takšni, da ne želimo izpostavljati situacij, v katerih živimo. Sploh, če te niso takšne, o katerih smo sanjali kot otroci. In sem zelo ponosna na tiste, ki so se prijavili. Hkrati pa sem vesela, ker to ne bo več njihov problem, saj jim ga bomo mi rešili. In s tem ponudili novo, lepše, boljše življenje," pravi Praznikova.

Prijave že zbirajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.