Magazin > Film & Glasba & TV
67 ogledov

Ameriška kuharja bosta odkrivala Slovenijo

Cassie Parson Lenny Russo POP-TV-2
"To pomlad v Slovenijo prihajata dva priznana ameriška kuharja, ki bosta tradicionalno slovensko kuhinjo obrnila na glavo," so sporočili s Pop TV-ja.

V aprilu na televizijske ekrane prihaja nova kuharska oddaja Zabeljeno po ameriško, v kateri se bosta zmešali dve kulturi - ameriška in slovenska. V osmih oddajah bodo gledalci lahko spremljali dva ameriška šefa, ki bosta v potovanju čez različne konce in kraje naše dežele odkrivala lokalno-tradicionalne jedi, spoznavala njihove sestavine in način priprave. Obiskala bosta lokalne pridelovalce hrane, raziskovala domače recepte, na koncu dne pa ju bo čakal izziv – z vsem znanjem, ki sta ga pridobila čez dan, bosta izbrano slovensko jed morala pripraviti po svoje.

Šef Lenny Russo bo potoval in raziskoval po zahodnem delu Slovenije, šefinja Cassie Parsons pa po vzhodnem. Oba veljata za vneta zagovornika filozofije "z vrta na krožnik" in se lahko pohvalita z bogatimi izkušnjami s področja gastronomije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.