Magazin > VIP
163 ogledov

Alenka Mirt pojasnila odhod s Pop TV

Alenka Mirt Osebni arhiv
Alenki Mirt niso podaljšali pogodbe.

V javnosti so se pojavile informacije o novih odpuščanjih na POP TV. Med njimi naj bi bila tudi Alenka Mirt, urednica in voditeljica Vizite, a temu ni tako. "Odpoved Pop TV sem dala lani decembra 2012 in sem od 1. januarja 2013 zaposlena na agenciji Adrema, kjer se ukvarjamo s piarjem in organizacijo dogodkov. Na Pop TV sem januarja 2013 podpisala enoletno pogodbo in celo leto delala Vizito kot zunanja sodelavka. Res je, da so se decembra na Pop TV odločili, da ne obnovimo pogodbe, dejstvo pa je, da nisem bila odpuščena.“

Alenka se je od gledalcev Pop TV poslovila preteklo nedeljo.

Komentarjev 10
  • ficrazom 17:57 31.december 2013.

    Seveda, zato pa je tudi pojasnila. Postavi se v njeno kožo, ko bo iskala službo v bodoče. Je bistvena razlika, ker si moral iz firme stran, ko ti je potekla pogodba, ali pa so te odpustili. Drugače pa je jasno, ...prikaži več da so jo tako ali drugače odrezali.

  • KOJAK 17:32 31.december 2013.

    Nihče se ne blamira, govorim le iz izkušenj prijateljev novinarjev. Vsi so bili nekaj časa zaposleni preko avtorskih pogodb, potem so lastniki odkrili da še bolj prihranijo, če jih dajo na s.p.. Pa to ni samo običaj na PRO PLUSU ...prikaži več to je postal običaj skoraj v vseh medijih. In kot s.p. NIMAŠ plačanega dopusta, NIMAŠ plačane bolniške, ... NO in se strinjam s teboj NI BILA ODPUŠČENA, le rešili so se je na PREFINJEN način, postopoma... Ampak pomembno je le da NI BILA ODPUŠČENA.

  • kapibara 17:05 31.december 2013.

    Pred leti je bila CELO slovnična evforija besed: napaka ali zmota... in to v medicinski stroki..povod je pa bil MRTVAK...!!