Magazin > VIP
52785 ogledov

Nov šov: To je razlog, da je Pop TV ta znani par odslovil

poroka na prvi pogled, hajdi, anže Planet TV
Ni bil kriv denar in tudi ne sodelovanje v šovu druge televizije, ampak ...

Pomladni večeri na Pop TV bodo v znamenju ljubezni in ekstremnih preizkušenj. Osem izbranih parov čaka bivanje v razkošni vili, kjer bodo spoznavali sebe ter druge pare. S številnimi zabavnimi, fizičnimi in psihološki izzivi bodo preizkusili svoje sposobnosti, potrpljenje, pogum in požrtvovalnost. A le en samozavestni par bo na koncu ljubezen na(d)gradil v veliko denarja in postal edini pravi Super par.

In kdo so znani zaljubljenci, ki se bodo borili za glavno nagrado? Pop TV je izbral med spletnimi vplivneži, resničnostnimi zvezdniki in tudi med doslej še neznanimi pari. Šovu se bodo tako pridružili Katarina Benček in Marko Pavlović, Indira Ekić in Matic Kolenc, Luka Korenčič in Ajda Špacapan, Žanet Briški in Timotej Cizej, Eva Centrih in Luka Radaković – Rale, Laura in Borče Stojanov, Nataša in Mike Bergant ter Melita Biserkova in Silvo Bezjak.

Izvedeli pa smo, da bi v šovu skoraj sodeloval tudi ta znani par, ki sta se spoznala in zaljubila v Planetovem šovu Poroka na prvi pogled. To sta Anže in Hajdi, ki sta se jeseni tudi uradno poročila. Hajdi nam je povedala, da sta v izbor prišla že avgusta, a ju je Pop TV nato zavrnil. Razlog pa ni bil ta, da sta sodelovala v šovu Planet TV, temveč, da sta bila takrat v zvezi manj kot eno leto, je za zurnal24.si razkrila Hajdi. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice