Magazin > VIP
24101 ogledov

To je težko pričakovani zmagovalec Popovega šova!

Dan Strajnar POP TV
Že sedmo leto so izbrali izdelek, ki je najbolj zaznamoval letošnjo sezono projekta Štartaj Slovenija.

Naziv Hit produkt leta 2022 si je prislužila Pausa Pizza, zamrznjena pica z drožmi, pripravljena na neapeljski način. Za njo stoji mladi podjetnik Dan Strajnar, ki se je z vstopom v projekt prvič podal na samostojno podjetniško pot.

V projektu Štartaj Slovenija so v sedmih letih skupaj s partnerjema, agencijo za marketing in komunikacije Formitas in SPAR Slovenija, uspešno postavili že več kot 200 izdelkov in s tem podprli 52 slovenskih podjetniških ekip. Tudi v 7. sezoni projekta Štartaj Slovenija so vsi podjetniki pokazali vztrajnost, pripravljenost na trdo delo in strast do tega, kar počnejo. Toda le en izdelek si je prislužil naziv Hit produkt leta 2022. To je edinstvena zamrznjena pica z drožmi Pausa Pizza, ki jo je ustvaril Dan Strajnar.

Komentarjev 4
  • robi2107 06:52 13.december 2022.

    Kakšnega šova? A Šef išče gostilno? Kmetija išče šefa? Kdo sploh gleda ta jajca. Žalostna realnost je, da je nacionalka še vedno edina gledljiva reč v SLO etru. Kljub temu, kar se grejo tam.

  • LolekinBolek 21:00 12.december 2022.

    Zmagovalca bodo določili kupci. Mislim pa, da je pica v plastiki za 6€ enostavno nekonkurenčen produkt.

  • Ender3 13:57 12.december 2022.

    Zmagovalci, koga ali česa ? Poptv šovov ?, ne kupim te bedne in primitivne komercijale in njenega Čakarmiša, Muhića...fuj, fuj...

Sorodne novice