Magazin > VIP
36116 ogledov

Na Pop TV se vrača ta priljubljena voditeljica

peter poles, tara zupančič Miro Majcen, POP TV
Letošnja jesen na POP TV bo ustvarjala navdušenje z vrhunskimi šovi, serijami in novimi oddajami!

Vračajo se vedno aktualna Kmetija, težko pričakovani Sanjski moški, sedma sezona podjetniške oddaje Štartaj, Slovenija! in Kuhinja na kolesih: Prekmurje. Prihaja popolnoma nova, ekološki osveščenosti posvečena oddaja Zelena dežela.

Na POP TV kočno prihaja tudi VOYO original Ja, Chef! z bando šalabajzarsko, ki bo kuhala pod ostrim pogledom in še bolj ostrim jezikom velikega kuharskega maga, Jurija Zrneca v predpasniku šefa Bohinca.  Ljubitelje resničnostnega šova Kmetija je že pred časom razveselila novica, da se to jesen vrača Kmetija. Voditeljica Natalija Bratkovič je obljubila, da milosti ne bo. Tekmovalci se bodo morali letos še toliko bolj boriti, da domov odnesejo glavno nagrado 50.000 evrov. 

Vračajo se Sanjski moški, Štartaj, Slovenija! in Kuhinja na kolesih: Prekmurje! 

Blaž Kričej Režek bo blažen med ženami v letošnji sezoni šova Sanjski moški. S polnim naročjem vrtnic, avanturističnimi zmenki in odprtim srcem čaka na svoj šopek deklet. Čakajo nas mnoga presenečenja, ki vas bodo pustila odprtih ust, kot nas čaka tudi osem novih mladih podjetniških ekip, ki se bodo v sedmi sezoni podjetniške oddaje Štartaj, Slovenija! potegovale za naziv Hit produkt leta. Družbo jim bo delal priljubljen komik Aleš Novak, ki bo s svojo toplino in iskrivostjo pomagal predstaviti njihove izvirne produkte.  
S Kuhinjo na kolesih se bomo letos podali v Prekmurje. Volan potujoče kuhinje bo prevzela priljubljena voditeljica Tara Zupančič. Obiskala bo številne prekmurske kraje in v družbi lokalnih šefov spoznavala, okušala in kuhala njihove značilne specialitete. Pridružite se ji na poti in v najboljši družbi spoznavajte kotičke prelepega Prekmurja.

Zeleno, ker te ljubim zeleno

V želji, da naša dežela ostane zelena, na POP TV prihaja čisto nova oddaja Zelena dežela, ki bo ponudila številne praktične nasvete, kako lahko postanemo še bolj ekološko osveščeni. Voditeljski par bosta simpatična Tanja Postružnik Koren, ki jo poznamo kot voditeljico šova Ljubezen po domače, ter dobro znan slovenski igralec Matjaž Javšnik

Športni užitki za vse!

Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji športa, saj bodo na POP TV ter Kanalu A predvajali vse tekme evropskega prvenstva v košarki za moške, pa tudi tekme svetovnega prvenstva v odbojki. 
 

Komentarjev 9
  • Ender3 00:21 18.avgust 2022.

    @lojs 👍👏👏močno podpiram tvoje razmišljanje in novi medijski zakon bi moral poseči v te nebuloze.. Imamo agencije, ki bi se morale tudi angažirat... AVK in AKOS...ZPS, Medijski operaterji...

  • david87 20:10 17.avgust 2022.

    "Vrhunski šovi in priljubljena Tara" ..pa vi ste kupljeni in prodani ..huj k necenzurirano.

  • lojs 20:03 17.avgust 2022.

    ja, res je žalostno živeti v državi, kjer ne vedo kako so nas določeni lastniki tv postaj preko operaterjev nategnili ... pa tako majhni ... očitno je to velika skrivnost zakaj je treba plačevat poptv, akanal planet naročnino in še ...prikaži več komu ... komercialne tv, pa naročnino, ja pri nas je vse možno, ker smo bananistan, čisti bebci, kjer se za optični kabel prekopava širom in čez, čeprav ima telekom ogromno praznih cevi, najmanj fi100 ... naj me kdo demantira, želim si

Sorodne novice