Magazin > VIP
11794 ogledov

Ne boste verjeli, kaj počne ta udeleženec resničnostnega šova Kmetija!

Jan Knez in Miško instagram
Trenutno je polno zaseden z nastopi in novim velikim podvigom.

Jana Kneza so gledalci lahko spoznali ob spremljanju resničnostnega šova Kmetija. A spomini na dogajanje na Kmetiji zanj niso ravno prijetni. "Vsaka šola nekaj stane, če bi takrat vedel, v kaj se spuščam, se ne bi pojavil tam. A kako točno poteka ta šov, pred samo prijavo nisem vedel, saj sem do takrat zgolj bežno spremljal dve Kmetiji. Ljudje smo različni, nekateri so tako vzgojeni, drugi drugače. Škoda živcev, ki ti jih pijejo ljudje, ki nimajo niti najmanjšega spoštovanja do sočloveka. Vseh sicer ne morem metati v isti koš, a večina ljudi je bilo pokvarjenih."

A poleg Jana se ljudje gotovo spomnijo tudi nagajivega srnjaka Miška, ki ga je Jan pripeljal s seboj na kmetijo. "Miško je bil 20. julija star 15 mesecev. Ko grem v trgovino, mu rečem, da me naj počaka pred vrati in lepo čuva hišo. On tam leži in čaka kot kakšen kuža ... Neverjeten je!" Zanimalo nas je, kako je bilo poskrbljeno za Miška med tem, ko se je Jan z avtodomom mudil na hrvaški obali. "Za tri tedne sem jih malo popihal na Hrvaško z avtodomom. Moje potepanje je potekalo od Krka do Zadra. Miško je seveda ostal doma, a mu ni bilo hudega. Sosedo sem poprosil, če mu lahko pusti odprta vrtna vrata, da si bo lahko malo postregel." Pa se soseda ni bala, da ji bo Miško pomendral vrt in pojedel vse, kar je na njem? "Ne, Miško je lepo vzgojen. Jaz sem mu sicer vse lepo postregel na krožniku, a tudi, ko gre na vrt, si bo recimo postregel en paradižnik, ga pojedel in to je to. Nič ne uniči. Rad ima pa tudi jagode, borovnice, a vse lepo pozoba ... je zelo pazljiv." Med drugim nam je Jan tudi zaupal, da je Miško prostoživeč, a ima vedno na voljo vstop skozi stalno odprta dvoriščna vrata. "Miško gre v gozd, pride malo nazaj, si postreže na vrtu ali pa mu jaz kaj serviram. Nadel sem mu tudi svetlikajočo ovratnico, seznanil lovce, ki ga zdaj tudi že poznajo."

Jan je še vedno v zvezi z Iris, ki jo je spoznal med potepanjem po Aziji in živi v Dublinu. "Skupaj sva že sedem let, sam grem gor približno trikrat letno, tudi Iris pride k meni, a pri njej je malo problem, saj je kot zdravnica kar zasedena. Sva pa stalno v stiku."

Razkril nam je tudi to, da je v zadnjem času polno zaseden, saj ima ob koncih tedna veliko glasbenih nastopov na različnih obletnicah, rojstnodnevnih zabavah ... V zadnjem času svojo energijo usmerja tudi v delo na kmetiji v Prekmurju, saj se je odločil, da bo redil jelene.

 

Komentarjev 4
  • Ender3 19:21 06.avgust 2022.

    Mater milo koga to zanima ? Portal Z24.si postaja poligon za oglaševanje.