Magazin > VIP
32377 ogledov

Zaradi nove ljubezni Carmen Osovnikar se je zgodilo to!

Carmen Osovnikar in Ana Pusovnik osebni arhiv
Je nova ljubezen Carmen Osovnikar premostila tudi spor med prijateljicama?

Pred časom je prišlo do hudega spora med sicer dobrima prijateljicama Carmen Osovnikar in Ano Pusovnik (Sanjski moški). Sprli sta se namreč zaradi tega, ker se je Ana Pusovnik dogovorila za krajši oddih s prijateljem, ki ga je ravno takrat spoznala, pri tem pa malce pozabila, ali pa tudi ne, na dogovor s prijateljico Carmen, saj je bila z njo za izlet dogovorjena že pred tem. In je počilo! A ne za dolgo. Zanimalo nas je, kaj o vsem skupaj pravi Carmen ter kakšen odnos je med njima sedaj.

"Takrat je šlo za neljubi dogodek, a če imaš v glavi vse 'pošlihtano' in na pravem mestu ter si normalen, se s pogovorom da vse rešiti." In tako se je tudi zgodilo. Spor sta zgladili in stari prijateljici sta ponovno prijateljici, ki sta bojno sekiro zakopali ter se že veselita novih dogodivščin. "Pri naju z Ano vse poteka spontano, nič ni zaigrano in vedno se nama kaj dogaja," še dodaja.

Pa morda po sporu že načrtujeta novi skupni dopust? "Z Ano sva bili skupaj pred najinim sporom že dva tedna na Majorki, nato teden dni v Egiptu ter malo manj kot teden dni na hrvaški obali, v Opatiji, Reki in na Krku. Glede novega dopusta pa se trenutno pustimo presenetiti." Morda trenutno za dopust ni tolikšnega zanimanja tudi zaradi nove ljubezni, ki je vstopila v življenje te visokorasle Štajerke. Za rojstni dan ji je mama namreč kupila in podarila psička pasme maltežan, ki sedaj greje srce ter tudi posteljo nasmejane Carmen. "Moj Gucci, kot sem ga poimenovala, je res pravi cuker. Spremlja me tudi, ko grem teč in lahko rečem, da je trenutno res moj najboljši prijatelj," pravi. 

Gucci | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv

Komentarjev 2
  • Ender3 15:11 12.avgust 2022.

    Avtor naredi malo pavze, preveč rumenih in plačanih prispevkov objavljaš.

  • Svobodnež 10:55 12.avgust 2022.

    Poudarek je na: "če imaš v glavi vse pošlihtano"!!! Kolikor se spomnim, sta se na omrežjih precej javno prepirali. Normalni ljudje rešujejo te zadeve med štirimi očmi.