Magazin > VIP
47725 ogledov

Med nerazdružljivima Ano in Carmen (Sanjski moški) močno počilo

carmen osovnikar, ana pusovnik Instagram
Bili sta kot rit in srajca, Carmen razkrila ozadje spora …

Ana Pusovnik in Carmen Osovnikar sta se spoznali v šovu Sanjski moški in postali nerazdružljivi prijateljici. Skupaj sta preživeli že kar nekaj počitnic, a očitno se je nekje zalomilo, kot je Carmen potožila na Instagram profilu.

Za zurnal24.si je povedala, da jo je Ana pustila na cedilu in to zaradi moškega. Prijateljici naj bi se skupaj odpravili na morje, a jo je Ana, domnevno zaradi moškega, ki ga pozna en teden, pustila na cedilu, kot je za zurnal24.si razkrila Carmen. Za komentar smo poklicali tudi Ano, ki pravi, da je to zasebna zadeva, ki je ne bo komentirala, je pa na Instagramu objavila, kako uživa v Bohinju. 

Očitno je za Carmen zelo stresno poletje, prejšnji teden se je v spletni in medijski prepir namreč spustila še z eno nekdanjo sotekmovalko iz šova Sanjski moški, Lauro Beranič. Dekleti sta po družbenih omrežjih objavljali celo zasebna sporočila in žaljivke, ki sta jih v preteklosti namenjali druga drugi. 

Komentarjev 3
  • Ender3 21:13 20.julij 2022.

    Mater milo portal, kaj ne zmorete prenehati pisati teh bednih prispevkov. Človeku gre na bruhanje s čim hranite bralke in bralce. Pa koga te, neumne komercijalne zgodbe poptv sploh zanimajo.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 18:28 20.julij 2022.

    Transvestitka Carmen definitivno nima vseh dilc pribitih. Kjer se pojavi je špetir.

  • Avatar pantani
    pantani 13:58 20.julij 2022.

    Tele imajo vse prepih v glavi!!!

Sorodne novice