Magazin > VIP
53477 ogledov

To o še svežem razhodu z Ano Pusovnik pravi njen bivši

Ana Pusovnik Instagram
Po manj kot letu dni sta se razšla.

Vroča Korošica Ana Pusovnik, ki se v šovu Sanjski moški borila za srce Gregorja Čeglaja, je ljubezen nato našla v koroškem podjetniku Sašku Taksu, a ta ni trajala dolgo. Kot nam je decembra zaupal Taks, sicer direktor družbe za proizvodnjo, storitve in trgovin Graplas, sta se z Ano spoznala avgusta lani in kmalu skupaj tudi zaživela. Nekaj prahu sta dvignila tudi s tem, da je bil Saško uradno še vedno poročen, čeprav sta z ženo ločeno živela že od lanskega maja.

A očitno tudi ta ljubezen ni bila usojena, Ana je na družbenih omrežjih nedavno razkrila, da je samska in da sta se s partnerjem po slabem letu dni razšla sporazumno, kar je potrdil tudi sledni. "Narazen sva približno en mesec, razšla sva se sporazumno in ostajava v prijateljskih odnosih. Ne želim biti nesramen, a podrobnosti svojega zasebnega življenja ne bi želel razkrivati," je za zurnal24.si odkrito povedal Taks. 

Ana se je te dni na Bledu sicer mudila v novi moški družbi, a veliko podrobnosti ni razkrila. Gre morda za novo simpatijo? 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice