Magazin > VIP
19523 ogledov

Znani Slovenki spet zamudili letalo. Vzrok vas bo presenetil

carmen osovnikar, ana pusovnik Planet TV
Ostajata še teden dni.

Carmen Osovnikar | Avtor: Instagram Instagram
Kot smo že poročali, zvezdnici resničnostnih šovov Carmen Osovnikar in Ana Pusovnik uživata na rajskem dopustu na Palmi de Mallorci. Dekleti naj bi se že vrnili, a glej ga zlomka, spet sta zamudili letalo.

"Kot veste bi morali iti z Ano včeraj nazaj v Slovenijo, ampak sva spet zamudili letalo," je preko Instagram zgodbe Osovnikarjeva obvestila svoje sledilce. "Ampak, tokrat namerno," je še v smehu dodala.

Dekleti sta se namreč odločili, da podaljšata svoj oddih. Poiskali sta nov hotel, saj je bil njun stari poln, ga rezervirali še za teden dni. "Ampak, sedaj pa nimava letalskih kart, tako da morava to jutri še urediti," je še pojasnila. Se je pa svojim oboževalcem opravičila tudi, ker nista snemali zgodb. Dekleti sta se namreč morali na novo nastaniti v hotelu, obljubili sta, da se javita z novimi dogodivščinami že zelo kmalu. Pestro bo, ne dvomimo.

Komentarjev 6
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:34 07.junij 2022.

    Ok, ta mlada vem da dobro služi z objavljanjem svojih pohujšljivih fotk, s čim se pa Štajerka, za katero ne vsš ali je transvestit, moški, ženska ali ..., služi? Ker nekje na eni oddaji sem zasledila, kako ji je mama ...prikaži več v roke stisnila 100 eur kot kakšni mali deklici. Kaj ženskam, ki se esme preživljajo mame še đepnine dajajo?

  • Slavko Krizman 17:44 07.junij 2022.

    dokler bodo kliki in komentarji,bodo tudi taki članki...

  • Ender3 12:58 07.junij 2022.

    Ojoj, po čem sta omenjeni znani ? Bolana samopromocija, zurnal24 pa z veseljem objavlja.