Magazin > VIP
5070 ogledov

Drama: Morda bi bilo bolje, da ti dve znani Slovenki ne bi potovali skupaj

Carmen Osovnikar Ana Pusovnik instagram
Ko sta skupaj, vemo, da bo pestro.

Carmen Osovnikar | Avtor: instagram instagram
Sanjski dami, Carmen Osovnikar in Ana Pusovnik sta se skupaj odpravili na rajski oddih na Palmo de Mallorco. In kot se za dekleti dobro ve, jima dogodivščin ne zmanjka. Pred kratkim sta zamudili letalo, čeprav sta bili že na letališču! Svoje peripetije pa z veseljem delita tudi s številnimi oboževalci, ki komaj čakajo, da izvedo, kaj zanimivega se jima dogaja.

No, tokrat sta delili, da sta preživeli zares super noč, kot sta iskreno priznali se naslednjega dne sicer nista vsega spomnili.

"Evo, da se malo javiva, midve sva še živi, je pa bila včeraj zelo pestra noč. Ampak, sva preživeli," sta se dekleti hihitali, potem pa pojasnili, da je Ana izgubila telefon, Carmen pa vse kartice in dokumente, k sreči pa vse dobili nazaj.

"Vse sva izgubili, jaz sem izgubila telefon, a na koncu ga je imela ona," je razložila Pusovnikova. "Jaz sem izgubila dokumente, ampak sem jih danes dobila nazaj," pa je dodala še Osovnikarjeva.

Obe sta se strinjali, da sta se imeli kljub vsemu odlično, pred njima pa naj bi bilo nekaj bolj mirnih uric. Do naslednje dogodivščine …

Komentarjev 2
  • Avatar pantani
    pantani 09:42 31.maj 2022.

    To je to,ko imaš prepih v glavi.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 09:11 31.maj 2022.

    Kurbe je zapustil spomin. Sam neki se jim se zjutraj cedi ven iz luknje!