Magazin > VIP
106089 ogledov

Katastrofa na letališču: Znani Slovenki je napaka stala lep kupček denarja

carmen osovnikar, ana pusovnik Instagram
Na srečo sta si to lahko privoščili.

Carmen Osovnikar in Ana Pusovnik, znani iz šova Sanjski moški, sta skupaj odpotovali na oddih v Egipt. Njune počitnice pa so se začele burno ... Čeprav sta bil več kot dve uri pred letom že na Dunaju, sta letalo za Egipt zamudili.

"Vrata A, B, C, D so vedno skupaj, zato sva mislili, da sta tudi F in G skupaj. Pri F sva se usedli in nekaj pojedli, ko se je bilo treba premakniti k vratom, pa sva opazili, da je G na drugi strani letališča. Dvajset minut sva tekli tja in do vrat prispeli 10 minut pred vzletom, a naju niso več spustili na krov," je za Žurnal24 povedala Carmen in dodala, da sta za hotelsko soboto, novi letalski vozovnici in doplačilo za prtljago plačali lep kupček denarja. "Strošek je bil ogromen, za še en dopust. Hvala bogu sva pridni in sva si lahko to privoščili. Imeli sva tudi veliko sreče, saj sva dobili zadnja dva sedeža na letalu."

Sedaj uživata pod žgočim soncem in pravita, da jima ni žal, da sta si kupili novi vozovnici. 

 

Komentarjev 12
  • Toni 15:02 02.april 2022.

    Znane??? Komu? Moškim? Mah!

  • Ender3 14:30 02.april 2022.

    Hvala za informacijo, bali smo se, da se je to zgodilo Š.Grošelj ona je zvezda rumenega tiska in tračev.

  • Tammy_Khang 11:14 02.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎