Magazin > VIP
61975 ogledov

Uf, ne boste verjeli, koliko je stala ločitev Carmen Osovnikar

carmen osovnikar Tija Ažman
Po mnogih padcih se je sedaj pobrala in zaživela.

Carmen Osovnikar smo spoznali v šovu sanjski moški, kjer je spletla prijateljstva in doživela prijetno izkušnjo, nato pa še v Vražjih ženskah, kjer je pokazala tudi nekaj več svoje zasebnosti.

Znano je, da je ločena, a s tem zgodba še zdaleč ni bila zaključena. "Moja ločitvena saga se je vlekla šest let, sedaj pa lahko končno spet normalno zadiham," je razkrila za zurnal24.si in pojasnila, da se je z bivšim možem zapletlo glede premoženja.

"Zahteval je denar, neke stvari, a ni imel nobenih dokazov, ujel se je na laži in nato le pristal na poravnavo. Odvalil se mi je kamen od srca, končno lahko normalno zaživim," nam je še pojasnila in dodala, da je bila ločitev draga. Zastopala jo je znana odvetniška pisarna, kar pa ni poceni. Osovnikarjeva je za ločitveni postopek odštela nekje med pet do 10 tisoč evrov.

"A to je sedaj za mano, sedaj lahko živim svoje sanje in sem resnično srečna. Sedaj sem res lahko jaz in nič ali nihče me ne more ustaviti," je olajšano priznala in dodala, da sedaj intenzivno dela na sebi.

vražje dame, carmen osovnikar | Avtor: Marko Delbello Ocepek Marko Delbello Ocepek

"Vsem, ki imate podobne težave, polagam vam na srce, po padcih se boste pobrali in zaživeli, tako kot je uspelo meni," je zaključila s spodbudnimi besedami.

Komentarjev 6
  • Idioti 09:52 30.maj 2022.

    Žal mi je tistega , ki ga bo ujela na novo ! Za moški svet bi bilo najbolje , da presedla k lezbijkam !

  • munja 19:56 28.maj 2022.

    Koga to sploh zanima?! Brez zveze članek.

  • trdi 13:03 27.maj 2022.

    Kdo je ta spaka prvič slišim za njo.