Magazin > VIP
30916 ogledov

Carmen Osovnikar svetovna prvakinja v dobivanju kazni

carmen osovnikar Planet TV
Dal ji je najvišjo možno kazen.

"Sem svetovna prvakinja v dobivanju kazni. Tri kazni od petka do ponedeljka," je Carmen Osovnikar, znana iz šova Sanjski moški, povedala na Instagramu.

Lepotica se trenutno z Ano Pusovnik nahaja na Hrvaškem, kjer ju je doletela že druga nevšečnost. Prvi večer sta izbrali napačno restavracijo, kjer sta morali na večerjo čakati nesprejemljivo dolgo časa, na koncu pa jed ni bila užitna...

Sedaj so Carmen ujezili še redarji, ki so ji naložili kazen zaradi napačnega parkiranja. "Zadnja kazen je bila najhujša - 500 kun (približno 66 evrov). Povedali so mi, da mi je dal najvišjo možno kazen. Videl je mercedes in slovenske tablice ter si je mislil: 'Slovenci imate denar, zato plačajte.'" je za Žurnal24 povedala Carmen in razložila, da je avto zaradi težkih kovčkov premaknila bližje hotelu, česar očitno ne bi smela.

Kakor koli že, Carmen pravi, da ji slaba volja zaradi hrvaškega redarja ne bo pokvarila dopusta, nam je pa zaupala, da ima smolo tudi v Sloveniji. "Kadar parkiranje plačam preko telefona in dobim sporočilo, ali želim parkiranje podaljšati, pozabim stisniti "da". Ponavadi sem kje na kavi, se pogovarjam in na žalost nisem dovolj pozorna ... Ko sem prišla do avtomobila in preverila, kdaj sem dobila kazen in kdaj sem podaljšala, je bilo pet minut razlike. Pet minut sem zamudila," je še povedala 40-letnica, ki na leto za plačevanje kazni zapravi približno 2000 evrov. 

 

Komentarjev 12
  • sandi76 21:27 28.junij 2022.

    Kaj če bi teli blondinki nekdo povedal, da so kazni zato, da ne počne prekrškov, če pa jih , je treba kazni plačati !

  • Toma 14:44 28.junij 2022.

    You stupid woman, bi rekel Rene.

  • poki 12:38 28.junij 2022.

    Stara koka že strga po dnu lonca .