Magazin > VIP
10573 ogledov

Tako grdo so na Twitterju pokomentirali objavo Carmen Osovnikar

carmen osovnikar
Ima mnogo oboževalcev, a ne na Twitterju ...

carmen osovnikar | Avtor: Instagram Instagram
Carmen Osovnikar, mariborski podjetnici, ki je zaslovela s šovom Sanjski moški, na Instagramu sledi več kot 19 tisoč sledilcev, ki jih razveseljuje z informacijami in fotografijami iz svojega življenja, ki je zelo pestro. 

Carmen je veliko na poti - in to ne le poslovno. S svojo dobro prijateljico, Ano Pusovnik, ki je prav tako znana iz šova Sanjski moški, potujeta po svetu in kot modni navdušenki veliko nakupujeta. Svoje sreče ne skrivata ...

"Ko gledam življenje enih ljudi, kako je vsak dan isto in monotono, pa kako lahko živite tako, res sem presrečna za moje življenje (pa tudi, če so bili padci, sem vesela za njih) in ga ne bi menjala za nič na svetu, upam, da en dan napišem knjigo o sebi, da vidite, kako se res živi, ne pa da živite v nečem, ker ste tako navajeni," je 40-letnica zapisala na spletu.

Njene besede so zbodle nekatere uporabnike Twitterja. Komentarje objavljamo brez lekture.

 "Sem poguglal. Znana iz šova sanjski moški. Upam, da bo audiobook."

"Omg, k gledam lajf enga folka mi je prou bed za njih ker je tok zlo obvious, da si želijo nekej kar nikol ne bojo mel ker niso glih sposobni na področju odnosov."

"Njihova sreča je v tem, da se ne zavedajo, ne dojamejo, ne razumejo, kako bedna življenja pravzaprav živijo. Mislijo in živijo izključno samo zase, vse dajejo nase, namesto vase, važno jim je imeti, ne biti, in ker ne vidijo nikogar drugega, živijo v nekem njim lastnem mehurčku."

"Matr, sem vedla!!! Evo, prec zdele se ločim, otroke v rejo, bajto pa prodam, da bom mela za nove joške, frizuro in kopalke. Pa petkrat za ta bolš ležalnik na Krku."

Carmen je že nekajkrat povedala, da se požvižga na takšne komentarje. Kot nam je zaupala pred časom, je njeno življenje pred leti viselo na nitki. "Takrat se zaveš, da je življenje le eno in ga je treba uživati, saj ga je lahko jutri že konec. Delam, kar hočem, zapravljam svoj denar ... Ne moreš biti vsem všeč. To moraš sprejeti. V življenju sem veliko pretrpela, da se me te stvari ne dotaknejo več," je povedala za Žurnal24.

Komentarjev 5
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 13:44 11.julij 2022.

    O dčesa točno naj bi ona živela? Na Only fans lahko zanima samo transvestite.

  • Ender3 17:40 09.julij 2022.

    Glupača je, ni vredna besed in publicitete.

  • rd2dmk2 14:39 09.julij 2022.

    aja pa njena biografija. ponedeljek šla v šoping kupila obleko, torek šla v šoping kupila čevlje, sreda šla v šoping kupila nove joške, četrtek šla v šoping kupila šminko, petek šla v šoping kupila obleko (tista iz ponedeljka je iz ...prikaži več mode ), sobota šla v šoping, kupila trenerirko. nedelja šla v šoping, OMG pa dons so štacune zaprte, groza, konc sveta, kaj naj pa delam, a bom kot tisti idioti, ki cel dan pospravljajo stanovanje,kuhanjo, perjeo peglajo in z otroci rešujejo domače naloge, za umret.