Magazin > VIP
50020 ogledov

Carmen Osovnikar (Sanjski moški) v strahu, stanje se je spet poslabšalo

carmen osovnikar Planet TV
Trepeta za mamo.

Zvezda šova Vražje dame in Sanjski moški, Carmen Osovnikar, je na družbenih omrežjih sporočila, da ima njena mama zdravstvene težave. Pred nekaj dnevi je morala z njo na urgenco, saj je upokojenka začutila vrtoglavico in je izgubljala ravnotežje. 

40-letna Carmen se je ustrašila, da je mamo zadela kap, a preiskave glave tega na srečo niso potrdile. Zdravniki menijo, da gre za težave s srednjim ušesom. Mami so predpisali zdravila, ki so sprva pomagala, sedaj pa je Carmen sporočila, da se je stanje poslabšalo. Mama se počuti celo slabše kot prvi dan, zato jo bo naša resničnostna zvezda odpeljala še v zasebno kliniko v Celje.

Držimo pesti.

Komentarjev 3
  • Avatar PomisliNaSonce
    PomisliNaSonce 13:16 28.april 2022.

    Carmen, bodi v oporo mami. Drugače pa ni edina z podobnimi težavami. Namreč neke čudne ultrazvočne frekvence so povečano prisotne v ozračju. Lahko bi bilo to tudi posledica radarskih frekvenc, saj je trenutno ena vojaška ladja v Kopru in še ...prikaži veče dve veliki v Trstu. In imamo vojno dokej blizu. Sam osebno zaznavam od prejšnje srede, da je občutek čuden...tudi sam imam identične težave. Naj bi se ladje jutri, 29.aprila umaknila ...pa upajmo da brez posledic spet pridemo na stare tire.

  • Jane_Bourbeau 10:03 28.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • radovednica 08:07 28.april 2022.

    A res, krula, a daj no mir. Komu vse normalnemu je marsikaj, pa o tem nihče ne piše!