Magazin > VIP
23962 ogledov

Čeglaj misli, da je božji dar, v resnici pa mu ni mar, ali bo uničil družino

gregor čeglaj POP TV
Novinarka Style.Over.Net, ki je že prejšnji teden povedala, kaj si misli o Gregorju Čeglaju, tokrat ponovno obsoja njegovo obnašanje.

V zadnjih časih se sicer zdi, da vsakogar, ki nam ni všeč, označimo za narcisa, a Čeglaj pokrije sumljivo veliko znakov narcistične osebnostne motnje (NOM).

Želi si, da njegovi sledilci občudujejo, kako zelo je pogumen in iskren. Kako zelo je drzen, mogočen, nepremagljiv in dobrodelen. Po zaslugi svojih oboževalcev meni, da je vsemogočen. Kar je povedal že prejšnji teden, ko je ob omembi tožb odgovoril, da raje “umre, kot da ... "

Čeprav pravi, da mu ni mar za slavo, pa je zvito (tega se niti Benčkova niti Teja Jugovic nista spomnili ...) naredil nekaj, kar nakazuje, da temu ni tako.
 
Kaj točno je na njegovem profilu na Instagramu opazila novinarka Style.Over.Net in zakaj meni, da je Čeglaj pripravljen iti čez trupla. 

Komentarjev 5
  • alex01 15:21 03.avgust 2022.

    A novinarka je tak ekspert, da kar postavlja diagnoze in se gre psihiatra?! Ne rečem, da je Čeglaj lih en biser. Vsak, ki se prijavi v reality show ni lih gladek. Ampak tudi on je hotel svojih 5min slave tko ...prikaži več kot vsi "influenserji". Konc koncev se je potrudil. Ni lahko gledat dan na dan šopka žensk s takimi in drugačnimi osebnostmi. Kar je naredil s komentiranjem videzom, ni prav. Ni! Tudi ni prav, da so nekateri "znani" udrihali po njem kot po zadnjem klosarju.

  • leonardo 13:00 03.avgust 2022.

    Ne gre mi v flavo, zakaj mu novinarji delate reklamo. Sanjski moški? O ja v peklu med peklenščki! Pa še nagrav. .. je

  • suha 11:48 03.avgust 2022.

    zdaj pa lahko ustanove kar zaprejo,ko postavlja diagnozo novinarka kar na daljavo!