Magazin > VIP
46928 ogledov

Zato Gregor Čeglaj Coolfotra ne more videti

gregor čeglaj Youtube
Kdo bo "prebutal" Gregorja Čeglaja? Nekdanji sanjski moški bi se v ringu rad pomeril s tremi znanimi Slovenci ...

Gregor Čeglaj je po dnevih napovedovanja le razkril, s čim so se mu zamerili nekateri znani Slovenci. Katarina Benček naj bi pomagala uničiti njegovo "staro" kariero, ko je poklicala Rebeko Dremelj in ji rekla, naj ne sprejme Čeglajevega opravičila, ampak naj ga na družbenih omrežjih kritizira, ker jo je označil za "kobilo" in žalil druge ženske. "Če je klicala Rebeko Dremelj, potem je klicala vse, ki sem jih omenil," je povedal Čeglaj, ki pravi, da napada le tiste, ki so mu najbolj škodovali. Želi jim dati lekcijo, da bi drugič raje dvakrat premislili, "ali je res vredno nekomu uničiti kariero, da bi sebe dvignili". Koliko denarja je zaradi škandala izgubil, boste izvedeli na tej povezavi. 

Po Benčkovi sta prišla na vrsto Teja in Jani Jugovic. Coolfotr naj bi z njim takoj navezal stike, ko se je razvedelo, da bo on sanjski moški, saj se je želel posončiti še v njegovi slavi. Para ni maral že prej, pravi, potem ko ju je spoznal, pa sta se mu še bolj zamerila. Sploh Jani, ki je Peru Martiću po oddaji, v kateri je Čeglaj ocenjeval dekleta, poslal glasovno sporočilo, v katerem je med drugim povedal, da je umiral od smeha. "Tudi njemu je bilo smešno. Dan kasneje, ko je Teja začela, "ej, dajmo ga uničiti, ker dobimo pozornost", pa je gospod spremenil verzijo v glavi in kar naenkrat sem bil debil," je povedal Gregor in še enkrat poudaril, da vplivneži v javnosti ne kažejo svojega pravega obraza, saj so na prvem mestu sponzorji. 

Zakaj se je Gregorju Čeglaju zameril POP TV, si lahko preberete TUKAJ!

Na koncu je Čeglaj najavil dobrodelni boksarski dogodek in v ring povabil Blaža Kričeja Režka, novega sanjskega moškega, priložnost, da ga za vse besede "prebutajo", pa je dal tudi Janiju in Marku, fantu Katarine Benček. Teja se je sicer na Gregorjeve besede že odzvala. Več o tem TUKAJ.

Kot je znano, so se po Martićevi oddaji oglasili številni znani, ki so javno izrazili nestrinjanje s seksističnim ocenjevanjem ženskega videza, kar je Čeglaja veliko stalo, saj je po javnem razburjenju izgubil sponzorje, med drugim tudi sodelovanje s podjetjem Afrodita. 

Komentarjev 8
 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 23:52 02.avgust 2022.

  Tipček mi je v oddaji kar obetal, potem pa je želel prehitro preveč in sam sebi nastavil mino, sedaj pa so vsega drugi krivi. Šel je v Ameriko, s tem kar trenutno počne se samo smeši. Saj sigurno je zaj_bano, ...prikaži več če bolehaš za hudo za bipolarno motnjo ali pa mejno osebnostno motnjo, mogoče celo obe.

 • munja 17:16 02.avgust 2022.

  Komaj smo si malo oddahnili od potrčkota, ste pa s tem samopromocijskim modelom začeli. Dajte se malo zresnit. Če nimate kaj drugega napisat, ste pa res bedni.

 • Ender3 14:57 02.avgust 2022.

  Če avtor nima kaj pisati, naj se odreče tudi promoviranju omenjenega prepotentnega modela. Tip je, popoln narcisoiden manijak.