Magazin > VIP
55977 ogledov

Končno znano, kaj je Gregor Čeglaj zameril POP TV

gregor čeglaj Youtube
Spregovoril o zakulisju šova in razkril, koliko je zaslužil.

Gregor Čeglaj, nekdanji Poptevejev sanjski moški, je že nekaj dni strah in trepet slovenskih vplivnežev, saj je zagrozil, da bo o njih razkril nečedne informacije. Najprej se je lotil Katarine Benček in Teje in Janija Jugovica, ki sta že zagrozila s tožbo. 

Sedaj je spregovoril o ozadju šova Sanjski moški. Med drugim je razkril, da je za sodelovanje dobil okoli 10 tisoč evrov in da sodelujoči niso sledili scenariju. Pravi, da je hitro spoznal, da to ni šov o iskanju ljubezni, ampak o drami med dekleti, ki se prepirajo zaradi moškega.

Pohvalil je produkcijo POP TV in dodal, da take profesionalnosti ni pričakoval ter da so "vrhunsko" skrbeli zanj. Ob tem pa se postavi vprašanje, zakaj so bili do njega tako dobri ...

"Ko te POP TV potrebuje, si bog. Zate bi naredili vse, samo delaj tako, kot oni želijo oziroma daj jim vsebino, bodi zanimiv, da bodo od tebe lahko služili. Ko pa enkrat ta gospodič ni več sanjski moški oziroma ko se oddaja več ne predvaja na njihovi televiziji, ti takole naredijo (pokaže sredinec) in rečejo - hvala lepa, lepo bodi. Pop In in vse te druge rubrike, ki jih imajo ... pozabijo te. Nisem verjel, ko so mi izkušeni govorili, da te POP TV pozabi v sekundi, ko te ne more več izkoristiti. To sem sam doživel. Ko ste me napadali vi in ostali vplivneži ... Nisem pričakoval, da me bodo oni branili, daleč od tega, seveda si nihče ni upal spustiti v to in me braniti, ker ve, da lahko dobi po glavi," je povedal Čeglaj, ki je pričakoval, da ga bo vsaj nekdo s POP TV poklical.

V zadnjih tednih je Čeglaj televiziji z razkrivanjem zaupnih informacij povzročal sive lase. Najprej je javno povedal ime svojega naslednika, nato pa še imena deklet, ki so se prej potegovala zanj, sedaj pa so se še za Blaža Kričeja Režka

POP TV njegovih izjav ne komentira. 

Komentarjev 8
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:11 01.avgust 2022.

    Čeglaj ima po moje resne psihične težave. Njegovo obnašanje ni normalno za moškega njegovih let.

  • Ender3 15:35 01.avgust 2022.

    Tale opičjak Čeglaj govori o POptv tisto, kar večina že ve in odkljanja. Kaj misli, da je on en in edini za takšno vlogo. Sedaj se maščuje in samo kaže svoj primitiven, bolan ego. Ne vem, zakaj tolikšna publiciteta o ...prikaži več njem, saj tega ni vreden.

  • Svobodnež 12:52 01.avgust 2022.

    Nekaterim pa res stopi v glavo, če se parkrat pojavijo na televiziji, čeprav v neki nepomembni oddaji, ki jo spremlja peščica ljudi.