Magazin > VIP
33729 ogledov

Toliko denarja je zaradi svojega dolgega jezika izgubil Gregor Čeglaj

gregor čeglaj Youtube
Pravi, da ni jezen, ampak ...

Nekdanji sanjski moški Gregor Čeglaj je, kot je obljubil, posnel nov video, v katerem strelja po znanih Slovencih, ki so mu tako ali drugače stopili na žulj. Najprej se je lotil Katarine Benček in "cool para" - Janija in Teje Jugovic.

Sedaj so bile na vrsti kandidatke, ki so se potegovale za njegovo srce. Čeprav pravi, da ni jezen in da želi javnost le razsvetliti in jih spodbuditi k razmisleku, komu se splača slediti, pa obenem ves čas ponavlja, kako so se osebe, ki se jih bo lotil v videih, obrnile proti njemu, ko je v oddaji Pera Martića ocenjeval videz znanih Slovenk.

Mimogrede, v zadnjih dveh dneh, se pravi, odkar je začel svoj "strelski pohod", je Gregor na Instagramu dobil 20 tisoč novih sledilcev, ker je (pametno) zaprl profil in si mu moral slediti, da si si lahko ogledal, kaj ima za povedati. 

Kakor koli že, po objavi oddaje z Martićem je nanj padalo kot toča na vroč poletni dan ... Zaradi negativnega odziva javnosti je izgubil tudi več sponzorjev. "Nikoli ne bom pozabil, da ste bili ogabni do mene, ne le vplivneži, vsi na TikToku. Čez mene ste imeli marsikaj za povedati," je povedal in dodal, da se na napade ni mogel odzvati, kot si je želel, in da so mu kritike škodovale. Med drugim je razkril, da je bil ob 70 tisoč evrov. "Z izpadom, kot je bil od Ane, prvi takoj na začetku, z izpadom, ko sem rekel, da (dekleta v šovu, op. avt.) niso sanjske ženske v intervjuju s Katko (Bogataj), z ocenjevanjem in stvarmi, ko sem samega sebe zafrknil, sem izgubil 70 tisoč evrov," je povedal.

Več zagotovo sledi ...

Komentarjev 5
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 21:16 27.julij 2022.

    Model več kot očitno boleha za eno hudo osebnostno motnjo. To da je v zadnjih dneh dobil 20.000 novih sledilcev na IG jih je samo na račun firbca, tudi sama sem šla pogledat kaj ga spet muči in tako hitro ...prikaži več kot sem ga followala sem ga tudi unfillowala. Tip je res kreten, punce, ki se preko medijev z njim bockajo pa niso nič boljše.

  • Avatar GraceDibbs
    GraceDibbs 16:45 27.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži večma 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel .......... >>>>>>>>>>> www.ordcash.com

  • munja 16:08 27.julij 2022.

    Prej ste nabijal s potrčkotom, zdaj s tem bebcem, dejte nehat, no!