Magazin > VIP
44680 ogledov

"Čas je, da Gregor Čeglaj utihne"

Gregor Čeglaj Instagram
Novinarka Style.Over.Net je delila svoje mnenje glede Gregorjevega obnašanja in izjav, za katere meni, da je čas da se končajo.

Če ste si ogledali lanski šov Sanjski moški, potem ste z Gregorjem že seznanjeni. Če ne, na kratko, je Gregor Čeglaj (baje) odrasel moški, ki je bil lansko leto predmet poželenja v šovu Sanjski moški. Visok, potetoviran, športen in umetno simpatičen, je naše zaslone krasil vikend za vikendom, medtem ko so se mlada dekleta potegovala za njegovo srce.

Če resničnostne šove kdaj gledate s kančkom analitičnosti, se je Gregorju dokaj hitro razbralo na obrazu, da sta njegova prijaznost in simpatičnost popolnoma zaigrani. A če ne prej, pa se je njegova prava osebnost pokazala kmalu po tem, ko je stopil izza kamer v realen svet.

Gregor s svojimi izjavami in pojavo prah dviguje že dobro leto, predvsem s svojim nespoštovanjem žensk, zaradi česar si drznem sklepati, da se ga nobena že 32 let ni dotaknila.

Za nadaljevanje obiščite Style.Over.net

Komentarjev 7
  • k0m3nt4t0r 06:41 27.julij 2022.

    madona kak content objavljate na zurnalu :) skip.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:08 26.julij 2022.

    Kaj ni šel on v ZDA po boljše življenje, ki so mu ga punce iz Sanjskega moškega uničile? Naj uživa v svoji super uspešnosti, kot se rad hvali na družbenih omrežjih in pusti te mlade punce pri miru.

  • munja 21:09 26.julij 2022.

    Ta članek pa ni vreden komentarja.