Magazin > VIP
80739 ogledov

Množične odpovedi na Pop TV? Tako govorice komentira legendarna voditeljica

POP TV Anže Petkovšek POP TV
Kaj je bilo jabolko spora, za zdaj še ni znano.

S Pop TV-ja naj bi po neuradnih informacijah te dni odšlo kar nekaj novinarskih imen, med njimi naj bi bila tudi dolgoletna urednica in voditeljica oddaje Preverjeno, ki pa je za zurnal24.si svoj odhod s televizije že zanikala. "Za zdaj ostajam urednica in voditeljica oddaje Preverjeno," je povedala Alenka Arko.

Odpoved naj bi šefom na mizo položile tudi nekatere novinarke rubrike Pop In, ki je del osrednje informativne oddaje 24 ur. Vprašanja, kaj se dogaja na Pop TV, smo že posredovali njihovi PR službi. "Prihodi in odhodi zaposlenih so tudi v naši medijski hiši, kot vseh ostalih podjetjih, del normalnega poslovnega procesa. To seveda velja tudi za naša informativna uredništva, v katerih smo v zadnjem letu zaposlili kar nekaj novih sodelavcev, hkrati pa nekateri odhajajo tudi novim kariernim izzivom naproti," je uraden odgovor Pro Plusa. Še posebej pa poudarjajo, da Alenka Arko vsekakor ostaja voditeljica in urednica oddaje Preverjeno, kot je povedala tudi sama. 

Imen sicer ne želijo razkrivati, po neuradnih podatkih naj bi jih zapustili vsaj trije sodelavci. 

Komentarjev 10
  • albert6 11:42 11.oktober 2022.

    Vabi NORA 24 tam je za lenuhe in STREMUHE

  • albert6 11:40 11.oktober 2022.

    Vabi NORA 24,TAM JEZA LENUHE IN STREMUHE

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 18:15 10.oktober 2022.

    To ni RTV kjer je mobing,če koga odpustijo!! Zato pa je na RTV že več kot 2200 zaposlenih ,ker kar naprej prihajajo odsluženi politiki levice!! Na rtv sploh ni važno,če kaj delajo ali pa ne glavno,da so tam za številčo!! ...prikaži več! Na PRO plus pa tega ni kdor se ne strinja z vodstvom medijske hiše so mu vrata odprta!! Na nacionalki pa bi dvignili naročćnino,da bi lahko zaposlili še nekaj sto sprehajalcev!!

Sorodne novice