Magazin > VIP
17224 ogledov

POP TV menda spremenil pogoje, to čaka letošnje slave željne

POP TV Anže Petkovšek POP TV
Priprave na novo sezone priljubljenega resničnostnega šova so v polnem teku.

Ljubitelji resničnostnega šova Kmetija se spominjajo, da so bile prve sezone precej bolj naporne od zadnjih. Leta 2014 je bil boj za bivanje v hiši gospodarja še posebej srdit, saj je druga skupina spala na seniku - tudi ob zelo nizkih temperaturah. Takrat je deževalo kritik, da gre za mučenje, veliko opazk pa je bilo tudi v zadnjih letih, ko se je mnogim zdelo, da POP TV kandidate za razliko od prejšnjih razvaja. 

V preteklih sezonah so morali podeželska opravila opraviti brez kmetijskih strojev, bivali pa so v revnih razmerah, v zadnjih letih pa v hiši kot iz Ikeinega kataloga, na voljo pa jim je bil celo traktor. 

Po poročanju Njena.si pa letos tega razkošja ne bo. POP TV naj bi lokacijo snemanja prestavil na Dolenjsko, na "revno kmečko posestvo". Trdijo tudi, da se bo za osnovne dobrine treba bolj potruditi kot v zadnjih sezonah, kar bo zagotovo vplivalo na odnose med tekmovalci in dvignilo napetost v šovu.

In kaj pravi POP TV? "Nova sezona Kmetije s sabo res prinaša zanimive spremembe, vendar o njih trenutno še ne moremo govoriti. Lahko pa povemo, da bo letošnja Kmetija polna izjemno težkih izzivov in preobratov, kot so naši gledalci tudi želeli," so povedali za Žurnal24.

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:52 25.julij 2022.

    Briga me za te pogoje, ki jih postavljajo medijske hiše, važno je da z vsakim šovom dobimo še eno kupico znanih Slovencev. Ha ha ha

  • Avatar Keira_Wendt
    Keira_Wendt 12:17 25.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal dooma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel .......... >>>>>>>>>>> www.ordcash.com