Magazin > VIP
118424 ogledov

Nova odpuščanja: S Popa se je poslovil tudi ta znani obraz

POP TV Anže Petkovšek POP TV
Dolga leta je bila obraz športnega programa.

Pred kratkim so se na Pop TV oziroma Pro Plus odločili za nov val odpuščanj, v katerem je medijsko hišo med drugim zapustila tudi dolgoletna in priljubljena športna novinarka Milena Novak. Mileni naj bi sicer ponudili drugo delovno mesto, a se svetlolaska še naprej vidi v svetu športa, zato bo obrnila nov list drugje. Zadnja leta je bila del novinarske redakcije informativne oddaje Svet na Kanalu A.

Kam odhaja, zaenkrat še ni znano, vsekakor ostaja v športu, ni pa nujno, da kot športna novinarka. Milena tako zares obrača nov list, saj je pred kratkim praznovala tudi osebni jubilej. Pravi, da nekaj ponudb že ima, a si bo vzela nekaj časa za odmor in razmislek, nato pa bo sprejela novo odločitev. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by milena novak (@milena_novak)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by milena novak (@milena_novak)

Komentarjev 10
  • ana77 07:30 07.december 2022.

    Vse odpustit pa na novo naredit pop.

  • Avatar R_D
    R_D 18:55 06.december 2022.

    Naj že enkrat razpustijo to ogabno lažnivo greznico. Ne vem kako sploh lahko kdo gleda to sranje ali bere njihov ogaben portal. Same laži in zavajanje. Še Tepina je na twitterju priznal, da ne pišejo resnice ampak kar mislijo da je prav.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 12:40 06.december 2022.

    Čudno PRO plus ima nekaj več kot 500 zapolenih pa odpušča!? Na RTV pa jih je več kot 2000 pa ni nobene potrebe po odpuščanju pa RTV sploh ni gledljiv že desetletje!! Na RTV dobijo službe zgolj rdeči novinarji zato ...prikaži večo pa je negledljiv!!

Sorodne novice