Magazin > VIP
9017 ogledov

Opazite? Pop TV med resnim prispevkom poskrbel za nasmeške!

24 ur Zurnal24 foto
Namerno ali ne?

Sinoči so novinarji in snemalci informativne oddaje 24 ur na Pop TV za poročanje z Brda pri Kranju, kjer je potekal koalicijski vrh, izbrali zelo zanimivo mesto. Njihov novinar se je med poročanjem namreč postavil pred poslikavo, na kateri je upodobljena ženska z golim oprsjem. Je možno, da tega niso opazili? Ali so namerno želeli malce zabavati gledalce?

24 ur | Avtor: Zurnal24 foto Zurnal24 foto

Oddaja 24 ur je sicer znana po tem, da gledalce ne le informira, pač pa tudi zabava in to ne le v njihovi družabni rubriki Pop In. Novembra so si privoščili celo prispevek, za katerega nista vedela niti voditelja. Sodelavci so voditeljema Petri Kerčmar in Janiju Muhiču ob 10. obletnici skupnega vodenja oddaje namreč pripravili prav posebno presenečenje in to v živo. Po tem, ko sta Petra in Jani napovedala Janeza Usenika ter prispevek o črnem panterju, ki se potika ob srbsko-hrvaški meji, se je Usenik najprej opravičil ter povedal, da ne bo sledil prispevek o črnem panterju, temveč prispevek o dveh pravih mačkah, ki jih imajo zelo radi v oddaji. Več o tem TUKAJ.

Komentarjev 1
  • becar 19:38 15.marec 2023.

    Aaaa to je tisti novinar, ki je pred kamero pametoval o covid fašističnih ukrepih, za kamero pa so ga dobil, kako s kolegi pivo pijejo. Seveda brez mask, prek maske bolj težko a ne.

Sorodne novice