Magazin > VIP
49158 ogledov

Je za razhod slavnega para kriv Popov šov ali druga ženska?

Super par Pop TV
Združil ju je šov Masterchef, ju je prihajajoči šov Super par, kjer bosta tudi sodelovala, ločil?

Včeraj smo poročali, da par, ki bo nastopal v prihajajočem resničnostnem šovu Super par na Pop TV, ni več v zvezi. Šlo naj bi za kuharja Žanet Breški in Timoteja Cizeja, ki sta se lansko leto zaljubila v šovu Masterchef, kar sta nekdanja zaljubljenca za zurnal24.si tudi potrdila: "Res je, da sva se razšla že pred nekaj časa, vendar še naprej ostajava v odličnih odnosih, se spoštujeva in sva prijatelja. Več podrobnosti o najinem ljubezenskem življenju pa trenutno ne želiva deliti. Kako se bo najino razmerje razvijalo, boste lahko spremljali spomladi na POP TV."

Še pred predvajanjem, pa je v javnost prišla novica, ki jo je na spletu razkrila nekdanja tekmovalka šova Sanjski moški, Eva Luna. Eva namreč pravi, da ji je eden izmed tekmovalcev šova Super par pisal in jo vabil na zmenek, medtem ko naj bi bil uradno še v srečni zvezi, kar je potrdila tudi za Žurnal24. Povedala je še, da dotični danes ni več v zvezi. Po naših podatkih sta Žanet in Timotej edini par iz novega šova, ki naj bi se razšel, zato "matematiko", kdo je osvajal Evo Luno, ko je bil še v zvezi,  prepuščamo vam.  

V šovu bo sicer osem izbranih parov bivalo v razkošni vili, kjer bodo spoznavali sebe ter druge pare. S številnimi zabavnimi, fizičnimi in psihološki izzivi bodo preizkusili svoje sposobnosti, potrpljenje, pogum in požrtvovalnost. A le en samozavestni par bo na koncu ljubezen na(d)gradil z veliko denarja in postal edini pravi Super par. Kdo nas bo poleg Žanet in Timoteja še zabaval, preverite TUKAJ. Koncept šova spominja na RTL-ov šov Das Sommerhaus der Stars, kjer je veliko znanih nemških parov po udeležbi v tem šovu sklenilo, da je zveze konec. Gre za nekakšno prekletstvo, glede na to, da se je to zgodilo tudi pri nas?

Komentarjev 1
  • Avatar pantani
    pantani 19:20 17.februar 2023.

    Tadva sta tok znana kot sosedova Joži,idioti prfukjeni!!!

Sorodne novice