Magazin > VIP
50629 ogledov

Škandal na Pop TV: Ta par se je razšel še pred začetkom predvajanja šova

Super par Pop TV
Predstavljajo jih kot zaljubljene pare, resnica pa je drugačna ...

Več virov je za Žurnal24 potrdilo, da par, ki bo nastopal v prihajajočem resničnostnem šovu Super par na Pop TV, ni več v zvezi. Šlo naj bi za kuharja Žanet Breški in Timoteja Cizeja, ki sta se lansko leto zaljubila v šovu Masterchef. Na njuni izjavi še čakamo. 

V šovu bo sicer osem izbranih parov bivalo v razkošni vili, kjer bodo spoznavali sebe ter druge pare. S številnimi zabavnimi, fizičnimi in psihološki izzivi bodo preizkusili svoje sposobnosti, potrpljenje, pogum in požrtvovalnost. A le en samozavestni par bo na koncu ljubezen na(d)gradil z veliko denarja in postal edini pravi Super par. Kdo nas bo poleg Žanet in Timoteja še zabaval, preverite TUKAJ.

Koncept šova spominja na RTL-ov šov Das Sommerhaus der Stars, kjer je veliko znanih nemških parov po udeležbi v tem šovu sklenilo, da je zveze konec. Gre za nekakšno prekletstvo, glede na to, da se je to zgodilo tudi pri nas?

Našega šova pa se je prilepil še en škandal

Še pred predvajanjem, pa je v javnost prišla novica, ki jo je na spletu razkrila nekdanja tekmovalka šova Sanjski moški, Eva Luna. Eva namreč pravi, da ji je eden izmed tekmovalcev šova Super par pisal in jo vabil na zmenek, medtem ko naj bi bil uradno še v srečni zvezi, kar je potrdila tudi za Žurnal24. "Že preden so objavili napovednik za ta šov, me je vabil na zmenke in pošiljal tudi nespodobna povabila. Predlagal je celo, da bi šla lahko vsaj na kavo, da narediva medijski bum. To je bilo oktobra, ko smo postale znane kot tekmovalke Sanjskega moškega in zdi se mi, da si je na moj račun želel le narediti reklamo," je povedala Eva Luna, ki še dodaja, da ta fant danes menda ni več v zvezi z izbranko, s katero se bosta pojavila v šovu Super par.  

Po naših podatkih sta Žanet in Timotej edini par iz novega šova, ki naj bi se razšel, zato "matematiko", kdo je osvajal Evo Luno, ko je bil še v zvezi,  prepuščamo vam. 

sanjski moški, Eva Luna Mlakar | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 6
  • rogg 08:57 17.februar 2023.

    Le koliko ljudi gleda to sranje, normalni najbrž ne.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:32 16.februar 2023.

    Mater, to pa je blamaža in velik problem. Ha ha ha

  • drecos123 16:48 16.februar 2023.

    pop tv je navadna greznica

Sorodne novice