Magazin > VIP
173362 ogledov

Jana Morelj se je razšla z očetom svoje hčerke

POP TV, Jana Morelj POP-TV-2
In to že pred časom ...

Simpatična vremenarka in radijska voditeljica Jana Morelj že nekaj časa ni več v zvezi z Markom Žumerjem Fogyjem, znanim ljubljanskim skaterjem in DJ-jem. Jana in Marko sta se leta 2016 spoznala na koncertu legendarnih Nietov, saj si delita enak okus za glasbo, leta 2018 pa sta ljubezen okronala z rojstvom hčerke Mie

"Takrat sva si prvič dala roko, nato pa se preko skupnih prijateljev še večkrat srečala in eno je vodilo k drugemu," je za zurnal24.si januarja 2018 povedala Jana, ki takrat ni skrivala, da je Marko zanjo tisti pravi in da si prav z njim želi družino, kar se je avgusta istega leta tudi zgodilo. 

Žal pa njuna ljubezenska sreča ni trajala večno, iz zanesljivih virov smo namreč izvedeli, da Jana in Marko že nekaj časa nista več par. Za komentar smo poklicali tudi Jano, ki pravi, da zadeve ne želi komentirati. 

Jana Morelj | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 21
  • dare9 08:52 28.januar 2023.

    Kdo je ta Idiot A. H. F.? Kako lahko Odgovorni urednik to dovoli?! Objavi koliko € dobi ta Idiot za to objavo, katera NIKOGAR ne zanima!!!

  • Grof 08:36 28.januar 2023.

    A ja, bosanec je, ja super, 1/2 bosancev ki se zvlečejo v Slovenijo, jebajo glupe slovene, tako kot Đuro tisto kost na stari motornjači,

  • ana77 07:53 28.januar 2023.

    Koga to zanima ? mene ne, ker mi nić ne predstavlja.